Πιέρος-Ονησίφορος:Ίδιες ευκαιρίες, ίδια γκολ, ίδια προοπτική

Ονησίφορος Ρουσιάς και Πιέρος Σωτηρίου διανύουν την καλύτερη τους περίοδο και οι ευκαιρίες που παίρνουν αυξάνονται συνεχώς. Βλάνταν Μιλόγεβιτς και Τιμούρ Κετσπάγια πιστεύουν στις ικανότητες των δυο φορ και το δείχνουν μέσα από τις ευκαιρίες που τους δίνουν, ειδικά το τελευταίο διάστημα.


Αμφότεροι ξεπέρασαν ήδη τις περσινές τους επιδόσεις και με την πάροδο του χρόνου κερδίζουν και την εκτίμηση τόσο του κόσμου όσο και της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Πιέρος Σωτηρίου ταλαιπωρήθηκε και φέτος από τραυματισμούς, όμως επέστρεψε και με

«αντίπαλο» ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή όπως ο Καβενάγκι, αρχίζει να παίρνει ευκαιρίες. Λέμε αντίπαλο αφού αγωνίζονται στην ίδια θέση, ωστόσο ο Κετσπάγια βρίσκει τον τρόπο να βάζει και τους δυο στο αρχικό σχήμα. Μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό παρουσιάζεται βελτιωμένος και έτοιμος να καθιερωθεί στην ενδεκάδα. Ο 23χρονος επιθετικός του ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε σε συνολικά 9 παιχνίδια (3 ενδεκάδα, 6 αλλαγή) και σε 427 λεπτά πέτυχε δυο γκολ.

Όταν ο Μίκαελ Ποτέ έφευγε από την Ομόνοια, ο Κώστας Καϊάφας τόνισε ότι υπάρχει ένα διψασμένος Κύπριος επιθετικός στο ρόστερ που περιμένει τις ευκαιρίες του. Ο Ονησίφορος Ρουσιάς παίρνει περισσότερες ευκαιρίες στη φετινή χρονιά και με δεδομένο ότι η Ομόνοια δεν απέκτησε επιθετικό ούτε τον Ιανουάριο αναμένεται να αγωνιστεί ακόμη περισσότερο στη συνέχεια. Μέχρις στιγμής αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια (5 ενδεκάδα, 8 αλλαγή) και σε 453 λεπτά πέτυχε δυο γκολ. Να σημειώσουμε ότι και στο παιχνίδι του κυπέλλου πέτυχε δυο γκολ σε 44 λεπτά.
Δυο ποδοσφαιριστές που οι πορείες τους τα δυο τελευταία χρόνια μοιάζουν πολύ, έχουν όλα τα φόντα να διακριθούν και να καθιερωθούν σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα