Πετεβίνος:"Όπως έχω πει πολλές φορές για ό,τι γίνει στην Κύπρο φταίει ο ΑΠΟΕΛ"

Δηλώσεις  στην εκπομπή ΠΡΩΤΟ Sports παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ,Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά:

…τον αγώνα με τη Δόξα: «Όποιος πάει για πρωτάθλημα, δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη -είτε είναι μπροστά είτε πίσω στη βαθμολογία. Εμείς έχουμε περάσει από διάφορες πορείες καθ’ οδόν για τον τίτλο τα προηγούμενα χρόνια. Δεν έχουμε περιθώρια, αλλά για να μη στοιβάζουμε πίεση, σε κάθε παιχνίδι πρέπει να κερδίζουμε και έτσι θα φτάσουμε στην κατάκτηση του

πρωταθλήματος.

Στο παιχνίδι με τον Εθνικό αυτή η πίεση λειτούργησε πολύ αρνητικά. Στους τελευταίους τρεις αγώνες με Ανόρθωση, Εθνικό και Απόλλωνα ένα γκολ να είχαμε βάλει, θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Δεν μπορούμε όμως να ρίξουμε την ευθύνη αλλού, πρέπει να μάθουμε να βάζουμε την μπάλα στα δίχτυα.

Είναι οξύμωρο να έχουμε την τρίτη καλύτερη επίθεση, αλλά να είμαστε άσφαιροι στα τελευταία παιχνίδια μας. Πρέπει να βρούμε ισορροπία και συνέπεια, στα παιχνίδια που δεν σκοράρουμε νωρίς να είμαστε ψύχραιμοι μέχρι το τελευταίο λεπτό. Όποτε σκοράραμε πολύ, είχαμε ανοίξει νωρίς το σκορ».

…τα αγωνιστικά προβλήματα: «Ο Βούρος πέρασε από εξετάσεις, είναι καθαρές, έμεινε προληπτικά εκτός, όπως και ο Στάθης. Ο Εφραίμ έκανε τις τελευταίες δύο προπονήσεις και κρίθηκε ανέτοιμος γι’ αυτό το παιχνίδι»

…τον Σιγκούρνταρσον: «Θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Τετάρτης, έχει πάρει στη λίστα τη θέση του Μπέζιακ»

…προτάσεις για παραχώρηση παικτών από το υφιστάμενο ρόστερ: «Δεν έχουμε κάτι»

…το παιχνίδι κυπέλλου με τον Απόλλωνα: «Είναι γενικά παραδεκτό ότι μετά το 20’ κυριαρχήσαμε, κάναμε πολλές τελικές, αλλά μας έλειπε η ουσία. Μας αδικεί το αποτέλεσμα, αλλά χωρίς γκολ δεν μπορείς να πετύχεις τίποτε. Ο Απόλλων σκόραρε, έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα, αλλά όχι τέτοιο που δεν ανατρέπεται στο δεύτερο παιχνίδι. Αυτό θα προσπαθήσουμε»

…την πιθανή έλευση ξένων διαιτητών στα πλέι οφ: «Δεν έχουμε πρόβλημα, τουναντίον θα αρχίσουμε κι εμείς να μην είμαστε το άλλοθι του καθενός για τις δικές του αδυναμίες. Δεν ξέρω αν θα γίνει και με τους ξένους, διότι όπως έχω πει πολλές φορές για ό,τι γίνει στην Κύπρο φταίει ο ΑΠΟΕΛ».

Keywords
Τυχαία Θέματα