Πετεβίνος: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο εκπρόσωπος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο αναφέρθηκε για τη νίκη επι του Άρη και στην αγωνιστική βελτίωση. Αναφέρθηκε επίσης και ενόψει του σημαντικού αγώνα με τη Σπάρτα Πράγας.


Αναλυτικά:
«Υπήρξε αγωνιστική βελτίωση στον αγώνα με τον Άρη και υπάρχουν περαιτέρω περιθώρια βελτίωσης. Ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε τέσσερις νίκες και έχει μια ισοπαλία απέναντι σε μια ομάδα που είναι στην κορυφή μαζί μας.

Αυξάνεται ο αγωνιστικός ρυθμός . Θεωρώ ότι τα αγωνιστικά λεπτά που πήρε ο Στάθης Αλωνεύτης πως είναι σημαντική παράμετρος. Βοήθησε και αυτός για να παραμείνουμε στην κορυφή . Τα 18 γκολ σε αυτές τις πέντε αγωνιστικές είναι κάτι που μας ευχαριστεί ιδιαίτερα. Είναι το δεύτερο παιχνίδι που κρατήσαμε το μηδέν παθητικό και ήταν κάτι που θέλαμε. Ελπίζουμε ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη.»
Για τον κόσμο: Θέλουμε τον κόσμο, δίπλα μας. Αν αυτό συμβεί θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει ακόμη ένα τίτλο. Πρέπει να κάνουμε μια νέα αρχή με την παρουσία του κόσμου. Ναι μεν ο κόσμος είναι απαιτητικός όμως πιστεύουμε ότι επιστρέψει και θα είναι δίπλα στην ομάδα»
Για την τοποθέτηση του Τιμούρ για τον Βάντερ: « Υπήρξε παρεξήγηση πάνω σε αυτό. Η απάντηση του ήταν για θέμα τακτικής . Δεν προέκυψε κάτι με τον Βάντερ. Ήταν θέμα τακτικής και δεν υπήρξε κανένα παράπτωμα από τον ποδοσφαιριστή.
Για τη Σπάρτα: Στηρίζεται στο σύνολο και έχει αρκετή βελτίωση. Από εκεί και πέρα ο κ Μαντούκα θα μεταφέρει ότι πρέπει να μεταφέρει . Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα και για να αυξήσουμε τις πιθανότητές στον στόχο μας που είναι η διεκδίκηση των δυο πρώτων θέσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα