Πετεβίνος: «Η καλύτερη μας εμφάνιση»

Για την πειστική εμφάνιση με την Πάφο και αρκετά άλλα, μίλησε ο Νεκτάριος Πετεβίνος στο Ράδιο Πρώτο. Ο εκπρόσωπος Τύπου των "γαλαζοκιτρίνων" αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου, ενώ δεν άφησε ασχολίαστη την ατάκα του Δώνη για τον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ, τον οποίο χαρακτήρισε "χωράφι".

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε:

Για τη νίκη με την Πάφο και τα πολλαπλά οφέλη, είπε:

«Θα έλεγα είναι η καλύτερη φετινή εμφάνιση.

Η ομάδα έδειξε τη στοχοπροσήλωσή της και την εφαρμογή της στο τακτικό κομμάτι από την αρχή μέχρι το τέλος. Χθες ο ΑΠΟΕΛ αμύνθηκε με όλους τους ποδοσφαιριστές, μη επιτρέποντας στην Πάφο να κάνει φάσεις, πλην μιας ευκαιρίας που ο Πέρεζ κράτησε το μηδέν. Πριν από εκείνο το σημείο, αλλά και μετά, είδαμε την ομάδα να επιτίθεται με πολλούς τρόπους, να σκοράρει τέσσερα γκολ και να χάνει αρκετές ευκαιρίες. Είναι από τα πιο πλούσια ενενηντάλεπτα που είδε κάποιος στο κυπριακό πρωτάθλημα. Είναι μια απόδειξη ότι, όταν υπάρχουν επιλογές στα χέρια του προπονητή, μπορεί να εξελίξει και κάποια άλλα πράγματα. Συνδυάσαμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Ευρώπη με ένα αποτέλεσμα στην Κύπρο.

Μας αφήνει πολλά θετικά στοιχεία αυτό το παιγνίδι, αλλά μας αφήνει και μια παρακαταθήκη που πρέπει να συνεχίσουμε να δείχνουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Πολλοί έλεγαν ότι θα τα βρει σκούρα ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Πάφο: «Το διαφορετικό σχήμα και τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, βοήθησαν στο να είμαστε πιο φρέσκοι. Και στο τέλος της ημέρας, όταν επικαλούμαστε το βάθος που υπάρχει στο ρόστερ, όταν εφαρμόζεται, σού φέρνει και καλά αποτελέσματα απέναντι σε μια καλή αντίπαλο και είναι μια απόδειξη αυτό. Όσοι αγωνίστηκαν, απέδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Προπόνηση υπάρχει σήμερα. Αύριο δόθηκε ρεπό, όπως και την Κυριακή. Την Τετάρτη μεσολαβεί διπλή προπόνηση. Έχουμε τέσσερις διεθνείς που θα είναι εκτός μέχρι την επόμενη Τρίτη (Εφραίμ, Μερκή, Σάλαι, Ποτέ).

Για τους τραυματίες, ο μόνος που μπορεί να τρέξει τον χρόνο είναι ο Λάγο. Οι Ιωάννου, Βάτερμαν και Μιλάνοφ δεν υπολογίζονται. Οι Ορ και Μπερτόλιο μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα, θα βάλουν στα πόδια τους κι άλλες προπονήσεις και θα είναι στις διαθέσιμες επιλογές του ντέρμπι».

Για την παρουσία του κόσμου: «Είχα πει και πριν το παιγνίδι ότι η προπώληση μάς απογοήτευε. Νομίζω ότι με την ώρα, θα έπρεπε να είχαμε περισσότερο κόσμο. Πόσο μάλλον όταν ακούμε την απαίτηση και την υποχρέωση να βλέπουμε ένα ΑΠΟΕΛ να είναι ανταγωνιστικός. Αυτό οφείλει να κάνει και ο κόσμος της ομάδας που δείχνει την αγάπη του.

Δεν είναι μόνο εκείνοι οι 5.500 που ήταν στο παιγνίδι. Είναι και οι άλλοι που πρέπει να έρθουν να υποστηρίξουν την ομάδα. Ελπίζω να αλλάξει αυτή η εικόνα».

Για τον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ: «Το γήπεδο του ΓΣΠ δεν είναι σε καλή κατάσταση λόγω της πολλής χρήσης, ειδικά αυτή τη χρονική περίοδο, που έγιναν πάνω από 40 παιγνίδια. Η χρονιά θα τελειώσει στα 80 παιγνίδια. Μακάρι να βελτιωθεί η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Είναι θέμα χρόνου. Το αναλύσαμε αρκετά το θέμα. Γιατί μιλάμε για το ΓΣΠ και δεν μιλούσαμε τα προηγούμενα χρόνια; Ξέρω ότι γίνεται προσπάθεια από τους αρμόδιους για να βελτιωθεί η κατάσταση. Είμαστε ακόμα στα μέσα της χρονιάς. Είναι πολύ δύσκολο αυτό, γιατί είναι ένα γήπεδο που δέχεται μεγάλο αριθμό αγώνων. Σε σύγκριση με το γήπεδο της Ντόρτμουντ, εκεί γίνονται 26 παιγνίδια τον χρόνο, στο ΓΣΠ 80».

Keywords
Τυχαία Θέματα