Πετεβίνος: "Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για τον κόσμο μας"

Η νίκη και η καλή εμφάνιση στον αγώνα με την Πάφο θα εξαργυρωθεί μόνο με νίκη στο αυριανό ντέρμπι με την Ομόνοια, δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο Ράδιο Πρώτο ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος υπογράμμισε ότι η παράδοση δεν σημαίνει κάτι.

«Προερχόμαστε από καλή εμφάνιση

και ευρεία νίκη και αυτό εξαργυρώνεται με νίκη στο επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί ένα μεγάλο κύκλο αγώνων, με βεβαρυμένο πρόγραμμα».

Το αυριανό παιχνίδι δεν αυξάνει τη βαθμολογική συγκομιδή, το ξεχωριστό κίνητρο είναι το γόητρο. Αρκετά παιδιά θα παίξουν για πρώτη φορά. Θέλουμε τη νίκη και για ψυχολογία».

Για τις ενέργειες βελτίωσης που έγιναν και έφεραν καρπούς στον αγώνα με την Πάφο
«Αλίμονο εκείνα όλα που λέγαμε να ήταν μόνο για την Πάφο. Ξέραμε πολύ καλά ότι θέλαμε συνέπεια στην Κύπρο, επειδή εκεί ήταν το πρόβλημα. Θέλουμε συνέχεια στην αγωνιστική εικόνα και βελτίωσ,η θα πρόσθετα. Αυτό που υποσχεθήκαμε είναι να έχουμε συνέπεια πόσο μάλλον όταν ξέρουμε πόση σημασία έχει και για τον κόσμο μας το αυριανό παιχνίδι».

Για τη διακοπή
«Δόθηκε εποικοδομητικός χρόνος και στους νέους ποδοσφαιριστές, να αφομοιώσουν περισσότερο τη φιλοσοφία της ομάδας και του προπονητή. Δούλεψε αρκετά ο κ. Δώνης».

Για την προϊστορία
«Μακάρι να συνεχίσουμε την προϊστορία, αλλά είναι μια μαθηματική αποτύπωση και μια πραγματικότητα. Δεν μπορούμε να την επικαλούμαστε, επειδή δεν σημαίνει κάτι. Κίνητρα μπορείς να βρεις πριν τον αγώνα, αλλά, όταν ξεκινά ο αγώνας, το μυαλό των ποδοσφαιριστών είναι ο συγκεκριμένος αγώνας».

Αγωνιστικά προβλήματα
«Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο σήμερα, θα πάμε με όλες τις επιλογές».

Για τα εισιτήρια με Ρεάλ
«Υπάρχουν διαθέσιμα στη Βόρεια κερκίδα και λίγα στις υπόλοιπες δυο. Στη Δυτική εξαντλήθηκαν».

Keywords
Τυχαία Θέματα