Πετεβίνος: "Το εμπόδιο ψηλώνει..."

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τη χθεσινή πρόκριση της ομάδας στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ και τόνισε ότι το εμπόδιο πλέον ψηλώνει και ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:

-Η ουσία ήταν να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας έδινε και την πρόκριση. Θεωρώ ότι δείξαμε κάποια σημάδια βελτίωσης. Ήταν δημιουργική η ομάδα

και θα μπορούσε να ήταν και αποτελεσματική. Σπαταλήσαμε κάποιες ευκαιρίες, όμως ήρθε το γκολ για να ενισχύσει κατά πολύ τις δικές μας πιθανότητες πρόκρισης. Στο τέλος της ημέρας, βλέποντας και τα δυο παιχνίδια, ο ΑΠΟΕΛ έχει κάνει κάποια βήματα προόδου. Το εμπόδιο ψηλώνει και θα πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι αν θέλουμε να πάμε στη Ρουμανία για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

-Έγινε αλλαγή ο Μιλάνοφ για προληπτικούς λόγους. Η εκτίμηση θα γίνει σήμερα και μέσα στις επόμενες μέρες θα εκτιμηθεί η κατάσταση των Εφραίμ, Σόουζα και Καρλάο.

-Έχουμε παρακολουθήσει τη Βιτορούλ. Είναι μια νεοσύστατη ομάδα που δεν έχει τόση εμπειρία στην Ευρώπη όση ο ΑΠΟΕΛ. Γνωρίζουμε ότι έχει ενθουσιασμό και θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε. Στόχος να εκμεταλλευτούμε τα αδύνατα σημεία και να πάρουμε την πρόκριση.

-Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάτι για μεταγραφή. Το ενδεχόμενο μεταγραφής θα παραμένει ανοικτό μέχρι την τελευταία μέρα.

-Ο αριθμός των 7 χιλιάδων είναι ένας τεράστιος αριθμός για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Από τις 7 χιλιάδες, οι 6μισι είναι Legend.

Keywords
Τυχαία Θέματα