Πετεβίνος: «Η πρόκριση είναι στο 50-50»

O υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, σε δηλωσεις του στο Ράδιο Πρώτο, έκανε αναφορά για την κλήρωση με τη Σλάβια Πράγας

«Γνωρίζουμε πλέον την αντίπαλό μας, που επανήλθε στο ευρωπαϊκό στερέωμα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 8 χρόνια και πήγε κόντρα στα προγνωστικά, και αυτό σίγουρα κάτι λέει. Ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του θα αναλύσουν την αντίπαλο μας και παράλληλα εμείς θα πρέπει να βελτιωθούμε

περισσότερο, αφού υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Το θέμα της τακτικής ανάλυσης, θα το κοιτάξουν πιο διεξοδικά οι υπεύθυνοι, για να δώσουν τα εχέγγυα και τις γνώσεις.

Η πρόκριση είναι στο 50-50. Εμείς θέλουμε να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ, η αποστολή μας είναι δύσκολη και θα το παλέψουμε για να υλοποιήσουμε τον στόχο.

Για ενίσχυση: Αν θα προκύψει μεταγραφή που θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα στα πλέι όφ, τότε αυτό θα γίνει στα επόμενα δυο 24 ώρα. Εάν αυτό δεν ισχύσει, τότε θα σημαίνει ότι δεν βρέθηκε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Ο προπονητής έχει εκφράσει τις δικές του σκέψεις και εισηγήσεις, ότι εάν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη, τότε αυτό θα γίνει στα επόμενα 24 ώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα