Πέτεφ: "Δείξαμε χαρακτήρα"

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ιβάιλο Πέτεφ στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του δραματικού αγώνα με τον Ολυμπιακό:

Αναλυτικά:

"Τα πρώτα 20 λεπτά και τα τελευταία δέκα λεπτά ήταν καλά για τους οπαδούς. Μπήκαμε καλά στο ματς, πετύχαμε δύο γρήγορα τέρματα. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι μετά χαλαρώσαμε και δεν παίζαμε με τον ίδιο τρόπο. Η σημασία των τριών βαθμών είναι πολύ μεγάλη. Από ένα δικό μας λάθος δεχτήκαμε ένα γκολ.

Όταν δεχτήκαμε το πρώτο γκολ άρχισε να αλλάζει το παιγνίδι. Δεν θέλω να αναφερθώ στο δεύτερο γκολ. Το σημαντικό είναι ότι δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να πετύχουμε τρίτο γκολ και θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου".

Aκολούθως ο Βούλγαρος δέχτηκε ερωτήσεις.

Τι κρατά από αυτή τη νίκη και γιατί την χαρακτήρισε πολύ σημαντική: "Κάθε παιχνίδι είναι τελικός και κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και προσπαθούμε να παίζουμε καλά και να κερδίσουμε. Το κακό είναι πως είχαμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και το πετάξαμε στα σκουπίδια. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο".

Ποιός είναι ο στόχος της Ομόνοιας; "Ο σκοπός μας είναι να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και το που θα φτάσουμε θα το δούμε τον Μάιο"

Ότι στα αντίστοιχα παιχνίδια του πρώτου γύρου πήρε μόνο δύο βαθμούς είπε: "Δεν θέλω να μιλάω για το παρελθόν, δεν είναι σωστό"

Keywords
Τυχαία Θέματα