Περδίκης: Δεν γνωρίζει για 5μερή, βλέπει θετικά τις ζυμώσεις

Ούτε ο Πρόεδρος του Κινήματος Oικολόγων δηλώνει ενήμερος για τις πληροφορίες που θέλουν τον ενδιάμεσο να κάνει πενταμερή συνάντηση το Σαββατοκύριακο 8 Απριλίου. Ο Γιώργος Περδίκης δηλώνει πως είναι καλύτερα να μην κατέλθει υποψήφιος ένας πολιτικός αρχηγός διαφωνώντας, παράλληλα, σε ονοματολογία πριν από συμφωνία.

Μιλώντας στην εκπομπή "Όλα στο Φως" του Ράδιο Πρώτο και κληθείς να σχολιάσει από τη δημοσιογράφο Κατερίνα Χριστοφίδου τις ζυμώσεις στον κεντρώο χώρο και κατά πόσο εγείρεται θέμα εμπιστοσύνης, ο κ. Περδίκης είπε πως όταν έχεις να κάνεις με πολιτικούς,

πάντα υπάρχει.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο «τα πέντε κόμματα προσέρχονται με καλή πίστη, χωρίς παράλληλες ενέργειες προς τα δύο μεγάλα κόμματα».

Ερωτηθείς κατά πόσο θα είναι παρόν στη συνάντηση που αναμένεται να γίνει το Σαββατοκύριακο 8 Απριλίου, ο κ.Περδίκης είπε ότι δεν έτυχαν κάποιας σχετικής ενημέρωση και πως δεν έχει γίνει καμία προσέγγιση.

Αναφορά, έκανε και στο θέμα της ονοματολογίας εκφράζοντας την αρνητική του θέση σε ό,τι αφορά το θέμα αυτό πριν σχετική συμφωνία.

«Πρώτα να συμφωνήσουμε με καλή πίστη και μετά να προχωρήσουμε σε ονοματολογία», είπε.

Μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην πρόταση του Προέδρου της Συμμαχίας, Γιώργου Λιλλήκα για τον υποψηφιότητα Ανδρέα Λιλλήκα.

«Δεν υπαινίσσομαι ότι είναι επίτηδες που έγινε αυτή η αναφορά σε αυτό το όνομα», είπε, προσθέτοντας πως, σίγουρα όμως θα του διέφευγε η ιστορική πραγματικότητα και εμπειρία ότι όταν κανείς ρίχνει ένα όνομα δημόσια, οδηγεί το άτομο αυτό στο να ανακαλεί.

Είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις τη κοινή γνώμη όταν είσαι συμπαθής, είπε στη συνέχεια, σχολιάζοντας την εισήγηση του Κινήματος για υποψηφιότητα προσώπου που να μην είναι πολιτικός αρχηγός. Οι πολιτικοί αρχηγοί συγκεντρώνουν την απαρέσκεια και την αποστροφή του κόσμου, εκτίμησε ο κ.Περδίκης.

Στο βίντεο τα όσα δήλωσε για το επίδομα οδηγού, καθώς και το ενωτικό δημοψήφισμα.

#now Πρ. Κινήματος Οικολογων - Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης https://t.co/a1BR7nkZRY

— KaterinaChristofides (@KChristofide) 30 Μαρτίου 2017

#part 2 @Perdikis https://t.co/v1PT5TztD1

— KaterinaChristofides (@KChristofide) 30 Μαρτίου 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα