Π.Χριστοδούλου: "Μπορούσαμε να το πληρώσουμε πάλι"

Ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και είπε ότι έτσι όπως αντέδρασε η ομάδα του θα μπορούσε να το πληρώσει πάλι.

Οι δηλώσεις του Πάμπου Χριστόδουλου:

"Ήταν δύσκολο παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Υπήρχε και αυτό ήταν δεδομένο αρκετό άγχος στα παιδιά. Σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος μέχρι τώρα ήμασταν καλύτεροι αλλά με κάποιες συγκυρίες δεν κερδίζαμε τους βαθμούς. Δεν ξεκινήσαμε καλά, στη συνέχεια ισορροπήσαμε, αν δείτε όμως τη στιγμή που ήμασαν πίσω στο σκορ έπαιζαν καλό ποδόσφαιρο, όταν μπήκαμε μπροστά στο σκορ είχαμε το άγχος. Αυτό δεν με ευχαριστεί,

ήθελαν την Ομόνοια εκεί που ήμασταν μπροστά στο σκορ να χτυπήσουμε. Η Δόξα έπαιξε καθαρό και ανοιχτό ποδόσφαιρο. Για εμάς είναι σημαντικό που πήραμε τους 3 βαθμούς, έκλεισα όσο πιο πολύ μπορούσα. Είμαι σίγουρος ότι η Δόξα θα πετύχει τους στόχους της. Όσο για εμάς θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς, να κάνουμε ευτυχισμένο τον κόσμο. Με τις προσθήκες Δεκεμβρίου θα δημιουργήσουμε μία ομάδα για να παίρνει πιο εύκολα αποτελέσματα. Αδικαιολόγητα δεν πρεσάραμε, αδικαιολόγητα δεν πίεσαν. Στο τέλος μπορούσαμε να το πληρώσουμε πάλι. Χρειάζεται τους βαθμούς που πρέπει η ομάδα γι ν' ανέβει η ψυχολογία των παικτών".

Keywords
Τυχαία Θέματα