Πάσχα: Πότε θα φτάσουν τα δέματα σας στην Ελλάδα

Καθυστερημένη παράδοση αλληλογραφίας και δεμάτων από Κύπρο σε Ελλάδα, καταγγέλλουν πολίτες στο SigmaLive - Διαψεύδουν οι αρμόδιοι των Κυπριακών Ταχυδρομείων.

Μετά από παράπονα πολιτών για καθυστερήσεις στην παράδοση αλληλογραφίας μεταξύ Κύπρου- Ελλάδας, το SigmaLive

επικοινώνησε με τον Ταχυδρομικό Επιθεωρητή κ. Πάρη Βουνιώτη σύμφωνα με τον οποίο στη παρούσα φάση δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση στη αποστολή και παράδοση τόσο της αλληλογραφίας όσο και των δεμάτων προς Ελλάδα.

Ωστόσο, ο κ. Βουνιώτης τόνισε ότι μέχρι τον Μάρτιο υπήρχε μία καθυστέρηση στην παράδοση των δεμάτων στην Ελλάδα λόγω εσωτερικών προβλημάτων των ελληνικών ταχυδρομείων.

Συγκεκριμένα, τους προηγούμενους μήνες το Σωματείο Ταχυδρόμων ΕΛΤΑ Αθήνας και νομού Αττικής είχε ασκήσει έντονη κριτική κατά της διοίκησης των ελληνικών ταχυδρομείων για αυθαίρετη μείωση κατά 25% των θέσεων εργασίας στο οργανόγραμμα των ταχυδρόμων, με αποτέλεσμα να υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις στην παράδοση της αλληλογραφίας.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τους αρμόδιους των κυπριακών ταχυδρομείων το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Πάσχα: Σε πόσες μέρες θα φτάσει η αλληλογραφία σας στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τον κ.Βουνιώτη οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι λόγω των πασχαλινών εορτών ίσως υπάρξει μία μικρή καθυστέρηση στις αποστολές δεμάτων.

Τα δέματα που θα σταλούν την Δευτέρα (6/4) θα φτάσουν στην Ελλάδα το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (15/4) ενώ ότι σταλεί την Τρίτη θα φτάσει μέχρι την Παρασκευή (17/4).

Keywords
Τυχαία Θέματα