Παρελθόν προτού αναλάβει ο Κρόιφ!

Ο Ζόρντι Κρόιφ παραιτήθηκε από προπονητής του Ισημερινού, έξι μήνες μετά την πρόσληψή του, χωρίς να έχει αναλάβει κανονικά τα καθήκοντά του στην εθνική ομάδα της χώρας.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ καθυστέρησε να ταξιδέψει για να αναλάβει τη νέα του θέση, λόγω της πανδημίας COVID-19, αλλά του δόθηκε προθεσμία να φτάσει τελικά μέχρι την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, ζήτησε περισσότερο χρόνο για να το σκεφτεί, ωθώντας την ομοσπονδία ποδοσφαίρου

του Ισημερινού να του ζητήσει να παραιτηθεί.

«Είμαστε σχεδόν τρεις μήνες πριν από την έναρξη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είναι μικρό το χρονικό διάστημα για να αναδιοργανωθούμε και να αναζητήσουμε το διάδοχό του», αναφέρει ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας. «Είναι προτεραιότητά μας, όποιος αναλάβει να διασφαλίσει τη συνέχεια στο σχεδιασμό της εθνικής ομάδας που μας επιτρέπει να επιτύχουμε τον στόχο μας να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Ο πρώτος προκριματικός αγώνας του Ισημερινού είναι εναντίον της Αργεντινής τον Οκτώβριο.

Ο 46χρονος Κρόιφ, γιος του μεγάλου Γιόχαν Κρόιφ, είχε υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών. Έχει προηγούμενη εμπειρία ως προπονητής στην Κίνα, την Κύπρο, το Ισραήλ και τη Μάλτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα