«Πάρε κράνος στην Κύπρο»

Δυναμιτίζει περισσότερο το κλίμα ο τεχνικός της Ρόζενμποργκ ενόψει του επαναληπτικού του ΑΠΟΕΛ με την Κοπεγχάγη στο ΓΣΠ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Νορβηγία ο τεχνικός της Κοπεγχάγης Σόλμπακεν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον τεχνικό της Ρόζενμποργκ Kåre Ingebrigtsen, ρωτώντας τον τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα της Δανίας στον επαναληπτικό που θα γίνει στην Κύπρο.

Σύμφωνα

με το ίδιο δημοσίευμα η συζήτηση κράτησε μόνο για δυο λεπτά με τον προπονητή της Νορβηγικής ομάδας να απαντά στον Σόλμπακεν: «Πάρε κράνος στην Κύπρο».

Προφανώς ο τεχνικός της Ρόζενμποργκ αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έκανε μετά την ήττα με 3-0 από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για δήθεν αντικείμενα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο αλλά και συνθήματα κατά το πρόσωπο του από φίλους του ΑΠΟΕΛ.

Στη συνέχεια το ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στο σημερινό παιχνίδι, τη σημασία που έχει για την ομάδα της Κοπεγχάγης με τον προπονητή της ομάδας να απαντά: «Όλα τα λεφτά είναι τώρα. Είχαμε βάλει στόχο τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και τον πετύχαμε με την πρόκριση μας. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Τώρα θέλουμε και την πρόκριση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ» ήταν το σχόλιο του Σόλμπακεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα