Παραμένει θολό το τοπίο

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Η αποχώρηση του Π. Ανδρέου και η επόμενη μέρα

Στη γενική συνέλευση που θα γίνει στο τέλος του τρέχοντος μηνός επικεντρώνεται η προσοχή των φίλων της Νέας Σαλαμίνας. Η οριστική απόφαση του Πάρη Ανδρέου να αποχωρήσει από την προεδρία και, κατ' επέκταση, από τα διοικητικά του Συλλόγου φέρνει αβεβαιότητα.

Βέβαια, τα υπόλοιπα στελέχη του διοικητικού συμβουλίου παραμένουν στις θέσεις τους και αναμένεται ότι θα παραμείνουν και στη νέα περίοδο. Όμως, αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για να εμπλακούν, μπορούν

να υποβάλουν τις υποψηφιότητές τους.

Όσον αφορά στον Πάρη Ανδρέου, όπως τονίζεται, θα βρίσκεται στην επιτροπή που ασχολείται με τα κριτήρια της UEFΑ και αφορά την κατάθεση των φακέλων αφού, λόγω της εμπειρίας του και της επαγγελματικής του κατάρτισης, μπορεί να προσφέρει.
Την ίδια στιγμή, ο κ. Ανδρέου -σύμφωνα με τα όσα λέγονται- επεξεργάζεται ορισμένες σκέψεις που έχει προκειμένου να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στη γενική συνέλευση για την καλύτερη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και τρόπους ώστε να εισρεύσουν χρήματα στο Σωματείο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο προγραμματισμός ενόψει της νέας περιόδου βρίσκεται στο περιθώριο και θα παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος του μήνα. Όταν θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά, θα αρχίσει και ο προγραμματισμός με την πρόσληψη νέου προπονητή ή με την ανανέωση του κ. Άντονιτς. Ακολούθως, θα γίνουν και οι απαραίτητες μετεγγραφές για τη στελέχωση του ρόστερ, αφού θα προκύψουν αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα