Παραλίγο να πνιγούν στην Αγία Νάπα-Σώθηκαν από αστυνομικό που άκουσε τις φωνές

Σωτήρια ήταν η παρέμβαση αστυνομικού εκτός υπηρεσίας και ενός ακόμη προσώπου για δύο τουρίστριες, 59 και 22 χρόνων, οι οποίες κινδύνεψαν να πνιγούν σε θαλάσσια περιοχή στην Αγία Νάπα το απόγευμα της Παρασκευής (4/8).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 18:50, σε θαλάσσια περιοχή της Αγίας Νάπας, οι δύο γυναίκες, οι οποίες κολυμπούσαν ενώ επικρατούσε θαλασσοταραχή, άρχισαν να καλούν σε βοήθεια.

Τις φωνές τους άκουσε ο αστυνομικός και ένας ακόμη πολίτης, οι οποίοι μπήκαν στη θάλασσα και έβγαλαν έξω τις δύο τουρίστριες.  

Μάλιστα, η μία εκ των δύο γυναικών ήταν αναίσθητη και της

παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, επαναφέροντάς την.

Στη συνέχεια οι γυναίκες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου η 59χρονη κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου

Ο Σ.Α.Κ επιθυμεί να εκφράσει τα συγχαρητήριά του προς τον συνάδελφο Αν. Λοχ. 1541 Μιχαλη Κωνσταντίνου, ο οποίος ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας με την οικογένεια του  στην περιοχή Marcelo στην Αγία Νάπα, κατάφερε με τις άμεσες ενέργειες του και με τη βοήθεια άλλου πολίτη να ανασύρουν 59χρονη και 22χρόνη από τη θάλασσα, παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες στην 59χρονη τη διέσωσε από πνιγμό.

Ένα μεγάλο μπράβο και στον πολίτη για τη συνεισφορά στη διάσωση.

Ευχόμαστε καλή ανάρρωση στην 59χρονη που νοσηλεύεται.

Τέτοιες πράξεις είναι αξιέπαινες,  αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και τιμούν τόσο την Αστυνομία όσο και την κοινωνία μας.

Διαβάστε επίσης: Ντου σε διαμέρισμα 21χρονου στη Λεμεσό - Εντόπισαν ναρκωτικά και λεφτά

Keywords
Τυχαία Θέματα