Παραίτηση της διοίκησης μετά τον αποκλεισμό

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Παρτιζάν Βελιγραδίου παραιτήθηκε μετά την χθεσινοβραδυνή εντός έδρας ήττα 3-1 από την Άουγκσμπουργκ για τον 12ο όμιλο του Europa League, αποτέλεσμα που σήμανε τον αποκλεισμό της σερβικής ομάδας από τους «32» της διοργάνωσης, όπως δήλωσε σήμερα ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Μίλος Βαζούρα.

«Το διοικητικό συμβούλιο υπέβαλε συλλογικά την παραίτησή του χθες βράδυ κι εγώ θα αναλάβω τα ηνία, έως ότου

ο σύλλογος συγκαλέσει συνέλευση εντός 30 ημερών για να εκλέξει νέα ηγεσία» τόνισε χαρακτηριστικά ο Βαζούρα με δηλώσεις του στο πρακτορείο ειδήσεων Tanjug και συμπλήρωσε: «Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για την Παρτιζάν, επειδή είχαμε στηρίξει όλες τις ελπίδες μας στην ευρωπαϊκή επιτυχία, μετά τις κακές εμφανίσεις στο σερβικό πρωτάθλημα. Δεν θέλουμε να κατηγορήσουμε τους παίκτες, αλλά, εάν έπαιρναν το αποτέλεσμα που είχαν ανάγκη, δεν θα χρειαζόταν να παραιτηθούμε».

Η -πρωταθλήτρια Σερβίας- Παρτιζάν βρίσκεται 24 βαθμούς πίσω από τον -πρωτοπόρο και «αιώνιο αντίπαλο»- Ερυθρό Αστέρα στο πρωτάθλημα, ενώ μετά τη χθεσινοβραδυνή ήττα της αποκλείστηκε στη συνολική διαφορά τερμάτων από την Άουγκσμπουργκ, καθώς οι δύο ομάδες είχαν από εννέα βαθμούς στην κατάταξη και απόλυτη ισορροπία στα μεταξύ τους παιχνίδια (σ.σ. η σερβική ομάδα είχε επικρατήσει στη Γερμανία με 3-1). Έτσι, η Παρτιζάν δεν κατάφερε να δώσει για πρώτη φορά από το 2005 το «παρών» σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά τη χειμερινή διακοπή, με αποτέλεσμα οι φίλαθλοι της ομάδας να αποδοκιμάσουν τους παίκτες μετά το σφύριγμα της λήξης, ενώ ζήτησαν επίσης την παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα