Παραδόθηκαν επτά αυτοκίνητα στον ΠΑΣΥΚΑΦ από την ΟΠΑΠ Κύπρου

Στόλο επτά αυτοκινήτων πρόσφερε η ΟΠΑΠ Κύπρου στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), για τις ανάγκες υλοποίησης των προγραμμάτων του!

Η παράδοση των αυτοκινήτων έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (22 Μαρτίου, 2017) από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΠΑΠ Κύπρου, Ισίδωρο Μακρίδη, ο οποίος χαρακτήρισε το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ θεάρεστο και βεβαίωσε ότι η εταιρία θα εξακολουθήσει να στέκει δίπλα στο Σύνδεσμο με δύναμη, αγάπη και συνέπεια. «Αυτή την συμπόρευση αλληλεγγύης», είπε ο κύριος Μακρίδης, «υπαγορεύει στην

ΟΠΑΠ Κύπρου και η ίδια η ιστορία της εταιρίας στο νησί μας. Από το 1969 στεκόμαστε κοντά στον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την παιδεία, το περιβάλλον και προπαντός στην υγεία των ανθρώπων του τόπου μας. Ιδιαίτερα σε δύσκολες εποχές, νοιώθουμε την ανάγκη και την υποχρέωση να απλώσουμε το χέρι στην κοινωνία και την πολιτεία, προτάσσοντας πάντα την σημαντικότερη αξία για τον άνθρωπο. Την υγεία του!»

Τόσο η πρόεδρος του ΠΑΣΥΚΑΦ Δρ. ΄Αννα Αχιλλεούδη όσο και ο Γενικός Διευθυντής Νικόλας Φιλίππου, ευχαρίστησαν την ΟΠΑΠ Κύπρου για την συγκεκριμένη μεγάλη δωρεά αλλά και για τη διαχρονική στήριξη της εταιρίας στο Σύνδεσμο, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: ««η σημερινή ενέργεια της ΟΠΑΠ αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την ευαισθησία, την μέριμνα και τη στήριξή της, σε μια συνεργασία ανθρωπιάς που καθιέρωσε με τον ΠΑΣΥΚΑΦ εδώ και 11 χρόνια. Αποτελεί ένα σταθερό συνοδοιπόρο στο πλευρό μας που παρόλες τις δύσκολες περιόδους και τους περιορισμούς που μεσολάβησαν στον τόπο μας, στηρίζει κάθε αγώνα και στέκεται με συνέπεια σε όλους τους τομείς της κοινωνίας μας, προτάσσοντας την σημαντικότερη αξία για όλους μας. Την Υγεία μας! Την ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτή τη γενναιόδωρη προσφορά που μας επιτρέπει να θέτουμε υψηλούς στόχους αλλά κυρίως να μετατρέπουμε αυτούς τους στόχους σε έργα. Ευχή και προσδοκία μας είναι όπως συνεχίσουμε να έχουμε για πολλά ακόμα χρόνια την ΟΠΑΠ Κύπρου στο πλευρό μας!»

Τα επτά αυτοκίνητα που πρόσφερε η ΟΠΑΠ Κύπρου, θα αξιοποιηθούν από τον ΠΑΣΥΚΑΦ, ώστε οι επαγγελματίες υγείας του Συνδέσμου να μπορούν απρόσκοπτα να πραγματοποιούν τις κατ’ οίκον επισκέψεις τους στους ασθενείς, προκειμένου να προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας, ιδιαίτερα μετά την επέκταση της συγκεκριμένης υπηρεσίας σε 24ωρη, στη Λευκωσία και Λεμεσό.

Keywords
Τυχαία Θέματα