Παραχωρήθηκε θάλαμος του Μακαρείου σε αλλοδαπή οικογένεια

Όπως λέγει και η λαϊκή ρήση ζήτα και θα λάβεις, φαίνεται ότι κάποιοι, που τυγχάνει να έχουν γεμάτο πορτοφόλι λαμβάνουν, αλλά σε βάρος άλλων.

Την ώρα που δεκάδες παιδιά λαμβάνουν χρόνια θεραπεία για σοβαρές ασθένειες, στην Εντατική του Μακαρείου και οι γονείς τους κοιμούνται στις καρέκλες έξω από τον θάλαμο για μήνες ολόκληρους, η οικογένεια παιδιού από την Ουκρανία, λαμβάνει προνομιακή μεταχείριση, προκαλώντας αντιδράσεις.

Για θεραπεία μόλις 5 βδομάδων, που είναι απαραίτητη για το παιδί της οικογένειας, το οποίο νοσηλεύεται στην εντατική, προσφέρθηκε επιπλέον δωμάτιο

το οποίο φιλοξενεί την γιαγιά την μητέρα και τη νταντά.

Διαβάστε επίσης: Βόλεψαν μάνα και γιαγιά στο Μακάρειο - Διατάχθηκε έρευνα

Στα τρία συγκεκριμένα πρόσωπα που ανήκουν σε οικογένεια αξιωματούχου της Ουκρανικής Κυβέρνησης, παραχωρήθηκε θάλαμος για ασθενείς, με στόχο να μην ταλαιπωρούνται στις καρέκλες έξω από την εντατική και να μπορούν να βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του παιδιού τους.

Το γεγονός έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση του προσωπικού αλλά κυρίως των οικογενειών των άλλων παιδιών που ζητούν ίση μεταχείριση.

Την είδηση επιβεβαίωσε στο SigmaLive ο Υπουργός Υγείας, ο οποίος έδωσε οδηγίες για διεξαγωγή έρευνας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ, τις οδηγίες για προνομιακή μεταχείριση της οικογένειας έδωσε διευθυντικός λειτουργός του Μακαρείου.

Το παιδί νοσηλεύεται με σοβαρό σύνδρομο εδώ και δύο βδομάδες και η οικογένεια κατέχει το δωμάτιο από την περασμένη Τρίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα