Παπουλής: "Όσο με ανέχονται, εδώ θα είμαι..." (video)

Ο αρχηγός Φώτης Παπουλής, ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην χθεσινή κατάκτηση του κυπέλλου Απόλλωνα, το πρώτο του γκολ να είναι σήμα-κατατεθέν στην χθεσινοβραδινή αναμέτρηση. Το Sigmalive που ήταν στο Τσίρειο στάδιο, συνομίλησε με τον Ελλαδίτη άσο των "κυανολεύκων", δήλωσε ευχαριστημένος για το κύπελλο, ενώ σε ερώτηση μας για το πόσο καιρό θα είναι στο λιμάνι, είπε με χιούμορ για όσο χρόνο τον ανέχονται.

Ο Φώτης δεν
χάλασε σε κανένα χατίρι... (video)

Οι δηλώσεις του Παπουλή στο Sigmalive:

Οι φιλάθλοι μας έρχονται συνέχεια στο γήπεδο για εμάς, από τη στιγμή που μπορούσαμε να τους δώσουμε και χαρές είναι ένα έξτρα κίνητρο και για εμάς. Για μένα είναι το δεύτερο μου προσωπικό κύπελλο με τον Απόλλωνα, νομίζω όσα και να πάρεις ποτέ δεν χορταίνεις, δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα από τον περασμένο Ιούνιο, σχεδόν ένα χρόνο για να καταφέρουμε να κερδίσουμε κάτι. Από τη στιγμή που πήραμε το κύπελλο, είμαστε ευχαριστημένοι, συνεχίζουμε, θα ξεκουραστούμε τώρα και μας περιμένει άλλη μία δύσκολη χρονιά.

Για το δέσιμο με την ομάδα και τους φιλάθλους και για το πόσο ακόμη θα είναι στο λιμάνι: Όσο χρόνο με ανέχονται, μέχρι να σε ξιτιμάσουν, τώρα με αποθεώνουν, μετά μπορεί να με βρίζουν (πλάκα-πλάκα κάνω), το θέμα είναι να μπορούμε να δίνουμε τίτλους, μόνο αυτό, τίποτα άλλο δεν με νοιάζει, να δίνουμε χαρά στον κόσμο.

Κάθε χρόνο ο Απόλλωνας θέλει να είναι πρωταγωνιστής είτε στην Ευρώπη, είτε στο πρωτάθλημα, είτε στο κύπελλο. Χτυπάμε αυτούς τους στόχους και ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα