Παπανικολάου: "Ήρθα στον Ολυμπιακό για να πολεμήσω"

Ο Κώστας Παπανικολάου βρίσκεται επί ελληνικού εδάφους από το απόγευμα της Πέμπτης και στις πρώτες δηλώσεις, αφού αρχικά ευχαρίστησε την Μπαρτσελόνα που σεβάστηκε την απόφασή του, τόνισε πως στο μυαλό του υπάρχουν μόνοι οι "ερυθρόλευκοι".

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (21/01) ο Κώστας Παπανικολάου. Τον 25χρονο φόργουορντ υποδέχθηκαν οι φίλοι του Ολυμπιακού στο "Ελ. Βενιζέλος", καθώς

κι οι εκπρόσωποί του, Γιώργος Σφαιρόπουλος και Τάσος Μωυσιάδης.

Στις πρώτες δηλώσεις του, ο "Παπ", αφού ευχαρίστησε την Μπαρτσελόνα που σεβάστηκε την απόφασή του, τόνισε πως στο μυαλό του υπάρχουν μόνοι οι "ερυθρόλευκοι".

Στις πρώτες δηλώσεις του, ο Παπανικολάου, τόνισε: "Ευχαριστώ πολύ την Μπαρτσελόνα που σεβάστηκε την επιλογή μου και δεν το είδε εγωιστικά. Δεν έχει τελειώσει οριστικά το κεφάλαιο ΝΒΑ, έχω ακόμα χρόνια μπροστά μου. Τώρα σκέφτομαι μόνο τον Ολυμπιακό. Ήρθα για να πολεμήσω.

Τώρα θέλω να ξεκουραστώ και αμέσως μετά να πιάσω δουλειά. Για μένα δεν έχει κλείσει ακόμα το κεφάλαιο ΝΒΑ, είμαι μικρός ακόμα. Τώρα με ενδιαφέρει να μάθω τα συστήματα της ομάδας και να μπω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στη φιλοσοφία της".

Keywords
Τυχαία Θέματα