Παπαδάκης: Προεκλογικές σκοπιμότητες τα περί πρόσκλησης Τ/κ

Σε προεκλογικές σκοπιμότητες αποδίδει ο Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ και των S&D Δημήτρης Παπαδάκης τις κατηγορίες σχετικά με την πρόσκληση Τουρκοκύπριων στο Ευρωκοινοβούλιο, καθώς -όπως είπε- η παρουσία του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας Νικόλα Παπαδόπουλου στις Βρυξέλλες είχε μεγάλη επιτυχία.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι», ο κ. Παπαδάκης ανέφερε ότι «κάνουν ντόρο αυτοί οι οποίοι δεν

ήταν παρόντες στη συνάντηση. Ήμουν παρών σε αυτή την περιβόητη συνάντηση», είπε, προσθέτοντας ότι οι «βουλευτές» του ψευδοκράτους έχουν συχνές συναντήσεις με τις πολιτικές ομάδες προκειμένου να εκφράσουν τις θέσεις τους.

Όπως τόνισε, ο ίδιος αντέκρουσε κάποια από τα επιχειρήματά τους, ενώ θα πάρουν τις απαντήσεις που πρέπει να πάρουν για όσα δεν έχουν απαντηθεί.

Πάντως, ανέφερε ότι ανάλογες συναντήσεις πραγματοποιούνται και με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, στο οποίο η Κυβέρνηση εκπροσωπείται από τον Ευρωπαίο Επίτροπο Χρήστο Στυλιανίδη.

Επί της ουσίας, διευκρίνισε ότι ομάδα των Ευρωσοσιαλιστών του Ευρωκοινοβουλίου κάλεσε στις Βρυξέλλες «βουλευτές» του ψευδοκράτους ώστε να εκφράσουν τις απόψεις τους ως «κοινότητα». Σύμφωνα με τον ίδιο, οι «βουλευτές» του ψευδοκράτους ζητούν πρόσκληση από τις πολιτικές ομάδες της Ευρωβουλής, προκειμένου να ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες και να συναντηθούν μαζί τους, καθώς, όπως τόνισε, οι Ε/κ εκθέτουν τις απόψεις τους στην πολιτική τους ομάδα, σε κάθε ευκαιρία.

«Οι Τουρκοκύπριοι και οι Τούρκοι αλωνίζουν και στο Ευρωκοινοβούλιο και στους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επειδή είχαν μεγάλη επιτυχία οι συναντήσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου με μέλη του Ευρωκοινοβουλίου και με τους Επιτρόπους, έλαβε ξεκάθαρη στήριξη του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, προφανώς κάποιοι σπέρνουν ζιζάνια. Προσπαθούν να ψαρέψουν σε θολά νερά», τόνισε, προσθέτοντας ότι συναντήσεις γίνονται και με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα