Παπαδάκης: Φρένο σε νέο κόμμα - Πρώτα κίνηση κοινωνικού προσανατολισμού (VID)

Ο τόπος δεν έχει την ανάγκη για ακόμα ένα κόμμα και ένα ακόμη κίνημα όπως τα  υπόλοιπα που  υπάρχουν στην πολιτική γραμμή του τόπου, δήλωσε στην Εκπομπή Πρωτοσέλιδο ο Δημήτρης Παπαδάκης με αφορμή τις διεργασίες για συγκρότηση νέου πολιτικού κινήματος ενόψει ευρωεκλογών.

«Σήμερα το κομματικό σκηνικό είναι πλήρως αξιωμένο από την Κυπριακή κοινωνία. Αυτό βλέπαμε σε όλες τις συναντήσεις που κάναμε και μας οδήγησε σε δεύτερες σκέψεις από την στιγμή που δεν είμαστε σε θέση να φτιάξουμε κάτι διαφορετικό.  Δεν θέλουμε να είμαστε εμείς μπροστά και  να καλούμε τους νέους.  Επομένως

δεν μπορεί να γίνει  ένα νέο κόμμα-κίνημα όπως το οραματιστήκαμε στην αρχή.  Η δική μου εισήγηση που θα μαζευτούμε να συναποφασίσουμε είναι να γίνει μια κίνηση με κοινωνικό προσανατολισμό για να συζητήσουμε τα σοβαρά προβλήματα ακρίβεια και στεγαστικό κ.α».

«Επομένως η δική μου εισήγηση είναι να δημιουργηθεί ένα κίνημα με συγκεκριμένες προτάσεις ενώπιων των πολιτών και αν δούμε ότι τυγχάνει ευρείας αποδοχής να μεταμορφωθεί σε κίνημα-κόμμα που να μπορεί να εκπροσωπήσει την κοινωνία. Αν μπορούμε να κάνουμε κάτι το οποίο είναι διαφορετικό και ωφέλιμο για τον τόπο θα προχωρήσουμε, διαφορετικά δεν θα κάνουμε τίποτα».

Ενόψει και των ευρωεκλογών ο κ. Παπαδάκης δήλωσε ότι τον επόμενο μήνα θα πρέπει να πάρουμε οριστικές αποφάσεις.  Πάντως δεν απέκλεισε και συνεργασίες με άλλους πολιτικούς σχηματισμούς από την στιγμή που υπάρχουν κοινές θέσεις. 

Keywords
Τυχαία Θέματα