ΠΑΟ: Κρίμα και άδικο

Ο Παναθηναϊκός άγγιξε ένα μεγάλο διπλό στο Βέλγιο κόντρα στη Σταντάρ, αλλά τελικά πήρε μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν 2-0 με δύο γκολ του Ιμπάρμπο, αλλά ένα αυστηρό πέναλτι και ένας λάθος υπολογισμός του Στιλ του «έκοψαν» δύο βαθμούς. Αποβλήθηκε ο Στραματσόνι!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Σταντάρ να μπαίνει δυνατά, όμως οι «πράσινοι» ισορρόπησαν και άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό με πανέμορφη κίνηση

και σουτ στο δεύτερο δοκάρι του Ιμπάρμπο. Ο Κολομβιανός διπλασίασε τα τέρματα των «πράσινων» στο 26ο λεπτό, όταν συνεργάστηκε ωραία με τον Σεμπαστιάν Λέτο και με πλασέ νίκησε τον Ζιλέ.

Ο Παναθηναϊκός υποχώρησε, όμως δεν κινδύνευσε. Παρ' όλ' αυτά ο βοηθός διαιτητή είδε πέναλτι σε ένα μαρκάρισμα(;) του Κουτρουμπή στον Ορλάντο Σα στο 45+1' και δόθηκε παράβαση με τον Εντμίλσον να μειώνει σε 1-2. Οι Βέλγοι πήραν τα ηνία του αγώνα στο δεύτερο μέρος, με αποτέλεσμα στο 82' να ισοφαρίσουν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπελφοντίλ. Ευθύνη φέρει και το τείχος που άνοιξε χωρίς λόγο.

Μάλιστα στην τελευταία φάση του αγώνα παραλίγο να γίνει ολική ανατροπή, όταν η αριστερή πλευρά... εξαφανίστηκε! Η σέντρα όμως δεν βρήκε καλά παίκτη της Σταντάρ και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα