Παντελίδης-Σιάηλος: Τραγική σύμπτωση (φωτο)

Ο καλός συνάδελφος Πέτρος Χατζηχριστοδούλου, γνωστός για τις εγκυκλοπαιδιακές του γνώσεις και τη φοβερή μνήμη του, θυμήθηκε ένα θλιβερό περιστατικό που έλαβε χώρα πριν από μισό αιώνα και σχετίζεται με το σημερινό δυστύχημα με θύμα τον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Αναλυτικά τι γράφει:

Το γράφω με επιφύλαξη, ως προς το σημείο, αλλά νομίζω ότι εκεί που σκοτώθηκε ο Παντελίδης, είχε σκοτωθεί το 1963, επίσης σε αυτοκινητικό δυστύχημα,

ένας από τους μεγαλύτερους Κύπριους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, ο Πάνος Σιάηλος (της Ανόρθωσης και του Παναθηναϊκού). Αν θέλετε κι άλλες συμπτώσεις: Ο Σιάηλος ήταν επίσης 30άρης, σκοτώθηκε πρωινές ώρες, ενώ επέστρεφε από διασκέδαση, και στο μοιραίο αμάξι τον συντρόφευαν δύο κοπέλες (η μία ήταν τραγουδίστρια). Κι άλλη σύμπτωση, το αμάξι ανήκε σε άλλον και το είχε δανειστεί (ή νοικιάσει ο Σιάηλος). Ακόμη, πριν σκοτωθεί ο Σιάηλος, είχε κάνει τον πρώτο κύκλο διασκέδασης, με φίλους του, πρώην συμποδοσφαιριστές του στον ΠΑΟ και τον Κύπριο διεθνή ποδσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας, Μιχαλάκη Ορφανίδη.

Keywords
Αναζητήσεις
πανος σιαηλος, den htan tuxaio to troxaio
Τυχαία Θέματα