Πανό των φιλάθλων της Άρσεναλ για απομάκρυνση του Βενγκέρ

Χωρίς να συναντήσει κανένα πρόβλημα η Άρσεναλ νίκησε 4-0 εκτός έδρας τη Χαλ στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «16» του κυπέλλου Αγγλίας και πέρασε στους προημιτελικούς της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Γουότφορντ. Οι φίλαθλοι της ομάδας του Λονδίνου μπορεί να έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοση της ομάδας, αλλά δεν έκρυψαν και πάλι την απογοήτευση τους για τα χρόνια που δεν έχουν χαρεί την κατάκτηση κάποιου τίτλου και επιτέθηκαν στον Αρσέν Βενγκέρ.

Μάλιστα σε κάποια στιγμή του αγώνα ανήρτησαν πανό το οποίο έγραφε: «Αρσέν,

σ' ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις και τις στιγμές, που μας χάρισες, αλλά είναι ώρα να πούμε αντίο.» Ο Γάλλος τεχνικός δεν έκρυψε την ενόχληση του για το συγκεκριμένο συμβάν:

«Δεν με ενδιαφέρει. Κοιτάξτε την ιστορία του συλλόγου και θα καταλάβετε πως δεν έχω τίποτα να φοβηθώ. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι' αυτό. Πάντα η ίδια ιστορία. Αρκετά», τόνισε ο Βενγκέρ, αλλά τα ΜΜΕ της Αγγλίας επιμένουν πως αν και φέτος δεν μπορέσει να οδηγήσει την Αρσεναλ στην κατάκτηση του τίτλου στην πρέμιερ λιγκ, τότε στο τέλος της σεζόν είναι πολύ πιθανό να υπάρξει «διαζύγιο» στην 20ετή σχέση του με την Αρσεναλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα