Παναγιώτου: «Ουαί και αλίμονο»

Εκτός από τον Βλάνταν Τόμιτς, ο Νίκος Παναγιώτου μίλησε και για την ομάδα του μετά τη μεγάλη ανατροπή σε βάρος του Απόλλωνα και αναφέρθηκε για το επικείμενο -επίσης δύσκολο- παιχνίδι με αντίπαλο την Ανόρθωση.

«Χρειαζόταν η ομάδα πάρα πολύ τη νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα με ψηλούς στόχους και το θετικό είναι ότι η επιτυχία συνοδεύτηκε από μεγάλη ανατροπή.
Η ομάδα έβγαλε χαρακτήρα και αυτό θέλουμε να βλέπουμε επειδή από ποιότητα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και από κανέναν. Οι ποδοσφαιριστές ρώτησαν τι διαφορά έχει αυτή η ομάδα με την προηγούμενη που πήγε στην Ευρώπη

και τους απάντησα η θέληση και το πάθος».

Στη συνέχεια ο κ. Παναγιώτου αναφέρθηκε στον επόμενο αγώνα με την Ανόρθωση
«Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, αλλά οι αγώνες που είναι μεταξύ ομάδων που είναι κοντά στη βαθμολογία είναι έξι βαθμών, όπως και το επόμενο με την Ανόρθωση. Αυτά τα παιχνίδια βοηθούν και στην ψυχολογία και οι συνθήκες στην ομάδα γίνονται καλύτερες».

Καταλήγοντας ο τεχνικός του Ερμή τόνισε ότι παρά τα προβλήματα της η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα
«Ουαί και αλίμονο σε όποιον υποτιμήσει την Ανόρθωση. Δουλεύουμε καθημερινά για να δούμε πώς θα κερδίσουμε. Η Ανόρθωση θα ξεπεράσει τα προβλήματα της και θα βρει τον δρόμο της. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να κερδίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα