Δικηγόρος ζητά την παραίτηση μελών του Ανωτάτου

Με επιστολή την οποία εξασφάλισε το Sigmalive, ο δικηγόρος Χάρης Φωτίου ζητά παραίτηση μελών του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Ο κ. Φωτίου εκφράζει, παράλληλα, τη «λύπη του για το σημερινό επίπεδο της Κυπριακής Δικαιοσύνης».

Αυτούσια η επιστολή πιο κάτω:

Την παρούσα επιστολή δεν σας την αποστέλλω υπό την ιδιότητα του Δικηγόρου, αλλά αυτή του πολίτη του >.

Έχω πληροφορηθεί από τον Δικηγόρο της εφεσίβλητης ότι παρόλο που έχει εγερθεί ζήτημα εξαίρεσης του κου. Παρπαρίνου (απόφαση του οποίου θα κριθεί στην πιο πάνω

έφεση), εντούτοις επιμένετε να προχωρήσετε στην ακρόασή της χωρίς να εξαιρεθεί. Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό, αλλά και το γεγονός ότι από ό,τι με πληροφόρησε ο Δικηγόρος μου επιθυμείτε να ακούσετε προδικαστικά ένα ζήτημα που εγείρεται στην έφεση (προσωπικά δεν έχω ξανασυναντήσει ούτε ξανακούσει για τέτοια διαδικασία) και επειδή προφανώς δεν έχετε αντιληφθεί ότι το ζήτημα αυτό θα μπορούσε να ακουστεί μόνο στα πλαίσια έφεσης εναντίον της απόφασης με την οποία δόθηκε άδεια για καταχώρηση του Επίδικου Certiorari, δεν μπορώ παρά να σας εκφράσω τη λύπη μου για το σημερινό επίπεδο της Κυπριακής Δικαιοσύνης.

Ως εκ των ανωτέρω, σας καλώ όπως παραιτηθείτε, καθότι τόσο επαγγελματικά όσο και επιστημονικά είστε ανεπαρκείς και επικίνδυνοι.

Και για να αντιληφθείτε καλύτερα το μέγεθος της απογοήτευσής μου για εσάς, αλλά και το εν γένει σύστημα απονομής Δικαιοσύνης, θα χρησιμοποιήσω μια φράση που μου είπε ένας φίλος πρόσφατα: Μακάρι να μας πιάσουν οι Τούρκοι, να μας γλιτώσουν από τα χέρια σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα