Πάλεψε με όγκο στον εγκέφαλο και ευχαριστεί τον γιατρό του: «Ένιωσα ασφαλής»

Συγκίνηση προκάλεσε ο νεαρός Γιώργος Πάτσαλος μιλώντας με τον νευροχειρουργό, Δρ Βασίλη Ζέρρη, στην εκπομπή Ήρθε και Έδεσε.

Ο Γιώργος, ο οποίος αντιμετώπισε όγκο στον εγκέφαλο, ανέφερε ότι «όταν έμαθα για το πρόβλημα μου πήγα σε διάφορους νευροχειρουργούς, με είδαν αλλά μόνο με τον κύριο Ζέρρη ένιωθα ασφαλής, σαν άνθρωπος μου μιλούσε ευθέως, με έκανε να νιώσω άνετα».

Από την πλευρά του ο Δρ Ζέρρης, είπε ότι «ο Γιώργος είναι ένα παρά πολύ θαρραλέο παιδί,  με μια εξαιρετική οικογένεια, το οποίο αντιμετώπισε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόβλημα. Προς τιμή του Υπουργείου Υγείας του στάθηκε

δίπλα του. Είναι ένας φανταστικός άνθρωπος, ένα παιδί που αντιμετωπίζει ένα δύσκολο πρόβλημα, του οποίου όμως το θάρρος του αποτελεί παράδειγμα».

Πρόσθεσε ότι «ήταν ένας όγκος, ο οποίος ήταν πάνω στο λεγόμενο στέλεχος, δηλαδή στο κομμάτι του εγκεφάλου που κοντρολάρει την αναπνοή μας, την καρδιά μας, το ότι είμαστε ξύπνιοι. Επομένως η αφαίρεση του όγκου από τέτοια περιοχή εμπεριέχει κινδύνους. Ευτυχώς με την τεχνολογία που έχουμε, ξέραμε ανά πάσα στιγμή που βρισκόμασταν».    

Διαβάστε επίσης: Ταυτοποιήθηκαν τα οστά στον Ακάμα- Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άντρα

Keywords
Τυχαία Θέματα