Παίρνουν διαζύγιο Μέσι και Παρί

Λιονέλ Μέσι και Παρί θέλουν να χωρίσουν το καλοκαίρι, χωρίς να υπάρχει κάποιο ρεαλιστικό περιθώριο ανατροπής δεδομένων, όπως υποστηρίζει το RMC.

Τα σύννεφα στις σχέσεις του Λιονέλ Μέσι με τον οργανισμό της Παρί είναι πολλά και την Τρίτη δύο από τα μεγαλύτερα αθλητικά ΜΜΕ της χώρας συμφώνησαν ότι το καλοκαίρι

θα επιφέρει διαζύγιο στις δύο πλευρές.

Η Equipe το πρωί υποστήριξε ότι η παραμονή του Αργεντινού επιθετικού στο "Παρκ ντε Πρενς" συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες και προϋποθέσεις τεράστιο "ψαλίδι" στις απολαβές του. Το RMC υπερθεμάτισε το απόγευμα της ίδιας ημέρας, εξηγώντας το ζήτημα από διαφορετική οπτική γωνία.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 36χρονος πρωταθλητής κόσμου το καλοκαίρι του 2020 αφορούσε συνεργασία 2+1 έτους, με την εξτρά σεζόν να ενεργοποιείται κατόπιν συμφωνίας και των δύο πλευρών. Έπειτα από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Μέσι και Παρί εμφανίζονταν να τα είχαν βρει στο επίπεδο απολαβών, που θα κυμαινόταν στα τρέχοντα επίπεδα, όμως υπήρχαν ακόμα άλλα ζητήματα που θα έπρεπε να διευθετηθούν.

Ο Μέσι πήγε διακοπές στην πατρίδα του, επέστρεψε ως... ήρωας στο Παρίσι, όμως η απόδοσή του δεν είχε σχέση με αυτήν στο πρώτο μισό της σεζόν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το αποτέλεσμα ήταν οι αποδοκιμασίες από τους οργανωμένους της Παρί και η αναθεώρηση των Γάλλων σχετικά με το μέλλον του Μέσι.

Πλέον, ο Αργεντινός δεν θεωρείτο "ιερή αγελάδα" και λήφθηκε η απόφαση να αποχωρήσει τουλάχιστον ένας εκ των Κιλιάν Εμπαπέ, Νεϊμάρ και Μέσι, μία τριπλέτα που δεν πέτυχε τον στόχο της σε ομαδικό επίπεδο και που επιβαρύνει αρκετά τα οικονομικά του συλλόγου.

Οι Καταριανοί ιδιοκτήτες προσπαθούν να στηρίξουν το μέλλον του συλλόγου στον Γάλλο φορ, ο Νεϊμάρ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και συγκεντρώνει μικρό ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους κι έτσι η πιο εύκολη επιλογή είναι του Αργεντινού.

Το RMC υποστηρίζει ότι μόνο αν υπάρξει μεταστροφή από την Ντόχα και ο Μέσι μπει ξανά σε καθεστώς προτεραιότητας είναι πιθανή η παραμονή του, χωρίς να προεξοφλεί όμως ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιό του έστω για ένα χρόνο.

Αυτήν τη στιγμή, Μέσι και Παρί θέλουν να χωρίσουν σε φιλικό επίπεδο και οι συζητήσεις του πρώτου με την Μπαρτσελόνα (έχοντας αυτό το δικαίωμα) χωρίς να υπάρχουν αντιδράσεις από το περιβάλλον της δεύτερης προοικονομούν το τι θα συμβεί.

Πηγή: Sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα