Παίρνει Φαν Βέερτ από τον Βόλο η Ένωση

Τα «κιτρινόμαυρα» προβάρει ο επιθετικός του Βόλου, Τόμας Φαν Βέερτ. Μέσα στην ημέρα όλα δείχνουν πως θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στην Ένωση και την ομάδα της Μαγνησίας, προκειμένου ο Ολλανδός επιθετικός να μετακομίσει στα Σπάτα.

Η περίπτωση Φαν Βέερτ είχε προσελκύσει από την αρχή το ενδιαφέρον της Ένωσης. Ήταν ένας παίκτης που άρεσε στους «κιτρινόμαυρους» από την περσινή σεζόν, όπου σε 34 ματς κατάφερε να βρει 17 φορές τα αντίπαλα δίχτυα. Μάλιστα, το όνομά του ήταν στη λίστα της ΑΕΚ από τις αρχές του καλοκαιριού.

Έτσι

η Ένωση προχωρά την υπόθεσή του και όλα δείχνουν πως η περίπτωσή του θα τελειώσει θετικά για την ΑΕΚ μέσα στις επόμενες ώρες. Αυτό, άλλωστε, καταδεικνύει το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος είναι στην Αθήνα για τις τελικές επαφές με την ΑΕΚ, προκειμένου οι δύο ομάδες να οριστικοποιήσουν το deal.

Επίσης να σημειωθεί πως είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ προχωρά την υπόθεση Φαν Βέερτ έπειτα και από το «ΟΚ» που έδωσε ο Ματίας Αλμέιδα. Ο Φαν Βέερτ είναι μια επιλογή που καλύπτει απόλυτα τα «θέλω» του Αργεντινού προπονητή και των ανθρώπων της ΑΕΚ καθώς εκτός του ότι διαθέτει καλή επαφή με τα δίχτυα, μπορεί να παίξει τόσο μαζί με τον Αραούχο στην κορυφή, όσο και μόνος του.

Nα σημειωθεί πως ο περσινός πρώτος σκόρερ της Super League έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, με τη ρωσική Σότσι να μπαίνει επίσης στο παιχνίδι για την μεταγραφή του.

Την είδηση αποκάλυψε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Μανώλης Παναγιωτόπουλος στην εκπομπή «Η ώρα του Βόλου», αναφέροντας ότι ο ρωσικός σύλλογος κατέθεσε επίσημη πρόταση για την αγορά του Φαν Βέερτ. Ωστόσο, ο παίκτης δεν θέλει να παίξει στην Ρωσία και επιθυμεί να παραμείνει εδώ. Και η ΑΕΚ φαίνεται ότι προσφέρει την καλύτερη προοπτική για τον 32χρονο Ολλανδό σέντερ φορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα