Παίρνει Εμ'Μποκανί ο Ολυμπιακός

Ο 31χρονος διεθνής Κονγκολέζος επιθετικός, Ντιεμερσί Εμ'Μποκανί, αναμένεται την Δευτέρα (19/6) στην Αθήνα για να κλείσει τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.



Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην πρώτη του μεταγραφή για τη θερινή περίοδο, καθώς ο 31χρονος διεθνής Κονγκολέζος επιθετικός, Ντιεμερσί Εμ'Μποκανί, αναμένεται την Δευτέρα (19/6)

στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις με τους "ερυθρόλευκους".

Ο Ντιεμερσί Εμ'Μποκανί γεννήθηκε στις 22 Νοέμβρη του 1985 στην Κινσάσα του Ζαΐρ και ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπελ'Ορ. Το 2005 πήγε στη Μαζέμπ και στη συνέχεια ήρθε στην Ευρώπη για την Άντερλεχτ. Το 2007 ακολούθησε η Σταντάρ Λιέγης, κι εν συνεχεία οι Μονακό, Βόλφσμπουργκ, Άντερλεχτ, Ντινάμο Κιέβου.

Στην ουκρανική ομάδα είναι από το 2013 μεσολαβούντων δύο δανεισμών σε Νόριτς και Χαλ. Ο Εμ'Μποκανί γνωρίζεται με τον νυν προπονητή του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, από την κοινή τους θητεία στην Άντερλεχτ.

Μάλιστα, στις 12 Αυγούστου του 2012 είχε πετύχει χατ-τρικ στην εκτός έδρας νίκη (0-3) της Άντερλεχτ επί της Σέρκλ Μπριζ. Όπως είχε υποστηρίξει με δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς: "Το είχα υποσχεθεί στον Χάσι".

Keywords
Αναζητήσεις
em bokani
Τυχαία Θέματα