Παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών

Η ΕΥ έχει αναγνωριστεί ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών αναγνώρισης και διαχείρισης κινδύνων από τον Διεθνή Οργανισμό Δεδομένων (International Data Corporation - IDC) στην ετήσια έκθεση του MarketScape: Worldwide Risk Consulting Services 2017 Vendor Assessment[1] (Χαρτογράφηση Αγοράς: Παγκόσμια Αξιολόγηση Παρόχων Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Κινδύνου 2017).

Η έκθεση αναγνωρίζει την ΕΥ ως έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους οργανισμούς

παροχής επιχειρηματικών συμβουλευτικών υπηρεσιών παγκοσμίως. Σύμφωνα με την έκθεση, η ΕΥ θεωρείται ως ο ικανότερος οργανισμός στην ενσωμάτωση θεμάτων αναγνώρισης και διαχείρισης κινδύνων στις συμβουλευτικές της υπηρεσίες και λύσεις.

Ο επικεφαλής του Τμήματος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ στην Κύπρο, Δρ. Χαράλαμπος Κωνσταντίνου, δηλώνει:

«Είμαστε περήφανοι για την ανάδειξη του οργανισμού μας ως παγκόσμιου ηγέτη στον τομέα της παροχής υπηρεσιών αναγνώρισης και διαχείρισης κινδύνων από τον IDC MarketScape. Το σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον επιβάλλει την προληπτική αναγνώριση και διαχείριση κινδύνων από όλους τους οργανισμούς προκειμένου να επιτύχουν απρόσκοπτα τους στρατηγικούς τους στόχους. Η ταχεία επέκταση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας, η διαφοροποίηση των δημογραφικών δεδομένων, οι γεωπολιτικές τάσεις και η σύγκλιση βιομηχανιών, δημιουργούν την ανάγκη για δημιουργία στρατηγικών πλαισίων αναγνώρισης και διαχείρισης κινδύνων. Ως μέρος του στόχου μας για τη δημιουργία ενός κόσμου που λειτουργεί καλύτερα, είμαστε αφοσιωμένοι στη στήριξη των πελατών μας για την επίτευξη των στρατηγικών τους στόχων βοηθώντας τους σε θέματα αναγνώρισης, αντιμετώπισης και διαχείρισης κινδύνων που συνεισφέρουν στην διατήρηση της αξιοπιστίας και της ανταγωνιστικότητα τους.»

Η έκθεση IDC MarketScape αξιολογεί τις εταιρίες στη βάση ενός περιεκτικού πλαισίου και μιας σειράς παραμέτρων οι οποίες αποτιμούν και συγκρίνουν τους παρόχους επιχειρηματικών συμβουλευτικών υπηρεσιών παγκοσμίως. Εξετάζει επίσης εκείνες τις ιδιότητες των εταιρειών παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών οι οποίες συντελούν στην επιτυχία σε συγκεκριμένες αγορές.


Keywords
Τυχαία Θέματα