Παγκόσμια φρενίτιδα με ταινία Super Mario - Ρεκόρ στο Box Office (BINTEO)

Η ταινία του Chris Pratt The Super Mario Bros. έχει λάβει συντριπτική ανταπόκριση από το κοινό. Παρά τις αντιδράσεις που αντιμετώπισε η ταινία σχετικά με το casting της, έχει κερδίσει πολλά χρήματα στο αμερικανικό box office. Το Variety ανέφερε ότι η ταινία κέρδισε 146 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο Σαββατοκύριακο.

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, η ταινία έχει εισπράξει πάνω από 204,6

εκατομμύρια δολάρια τις πρώτες πέντε ημέρες της κυκλοφορίας της. 

Όχι μόνο στην εγχώρια αγορά, αλλά η ταινία έχει λάμψει και στο διεθνές box office. Η ταινία του Κρις Πρατ έχει εισπράξει 173 εκατομμύρια δολάρια στο διεθνές box office, ανεβάζοντας τον παγκόσμιο απολογισμό της στα 377 εκατομμύρια δολάρια και έγινε το μεγαλύτερο παγκόσμιο άνοιγμα που έγινε ποτέ για ταινία κινουμένων σχεδίων, ξεπερνώντας τη συλλογή Frozen 2 των 358 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σε σκηνοθεσία Άαρον Χόρβαθ και Μάικλ Τζέλενικ, η ταινία έχει εκθρονίσει την ταινία Warcraft του 2016 (210 εκατομμύρια δολάρια) ως τη μεγαλύτερη ταινία τηλεπαιχνιδιών παγκοσμίως. Και, εγχώρια, ξεπέρασε το τριήμερο άνοιγμα του  Sonic the Hedgehog 2 με 72,1 εκατομμύρια δολάρια.  Είχε επίσης το καλύτερο εμπορικό Σαββατοκύριακο του τρέχοντος έτους, ξεπερνώντας το Ant-Man and the Wasp: Quantumania της Marvel , το οποίο απέφερε 106 εκατομμύρια δολάρια στο πρώτο Σαββατοκύριακο.

Η ταινία είναι μια προσαρμογή κινουμένων σχεδίων του ομώνυμου franchise βιντεοπαιχνιδιών της Nintendo. Η ταινία έχει ένα αστέρι της Marvel που εκφράζει τον τίτλο του χαρακτήρα, ενώ η Anya Taylor-Joy κάνει τη φωνή της Princess Peach. Ο Charlie Day είναι ο Luigi, ο αδερφός του Mario

Οι Jack Black, Keegan-Michael Key, Seth Rogen και Fred Armisen έχουν επίσης δανείσει τις φωνές τους. 

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας είναι: «Ενώ εργάζονται υπόγεια για να φτιάξουν ένα δίκτυο ύδρευσης, οι υδραυλικοί του Μπρούκλιν Mario (Pratt) και ο αδελφός Luigi (Charlie Day) μεταφέρονται σε έναν μυστηριώδη σωλήνα και περιπλανώνται σε έναν μαγικό νέο κόσμο υπό την απειλή των ισχυρών Bowser (Τζακ Μπλακ). Αλλά όταν τα αδέρφια χωρίζονται, ο Mario ξεκινά μια επική αναζήτηση για να βρει τον Λουίτζι».

Η ταινία έχει λάβει μικτές κριτικές από κριτικούς και κοινό, οι οποίοι επαίνεσαν το περιπετειώδες δράμα για τα πολύχρωμα κινούμενα σχέδια του. Η ταινία έχει σημειώσει 54 τοις εκατό στο δημοφιλές site συγκέντρωσης κριτικών Rotten Tomatoes

Keywords
Τυχαία Θέματα