Παγίδα δύο γυναικών σε νεαρό "κολλητό" τους

Την λαϊκή ρήση «άμα έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς» εφάρμοσαν στο απόλυτο δυο νεαρές που έστησαν κανονική παγίδα σε 28χρονο.

Στις δέκα χθες βράδυ οι δυο γυναίκες τηλεφώνησαν στο 28χρονο προτείνοντας του να πάνε περίπατο. Όπως θα έκαναν οι περισσότεροι άντρες, ο νεαρός αποδέχθηκε την πρόταση, τις παρέλαβε με το αυτοκίνητο του και μετά τον περίπατο, οι δυο κοπέλες του πρότειναν να καταλήξουν σε πάρκο που βρίσκεται στην περιοχή της Αρχής Αδειών στη Λεμεσό, όπως και έγινε…

Σε κάποια στιγμή οι δύο… φίλες οδήγησαν την συζήτηση γύρω από κοινό φίλων

των τριών με τον οποίο ο 28χρονος είχε διαφορές που προέκυψαν από ερωτοδουλειές αφού είχαν νταραβέρι με την ίδια γυναίκα.

Ο 28χρονος φορτισμένος από την κατάσταση άρχισε να κατηγορεί τον αντίζηλο του. Φυσικά νόμιζε πως οι δύο κοπέλες ήταν φίλες του και θα έβρισκε κατανόηση αλλά οι …. «κολλήτες» του μόνο αυτό δεν είχαν στο μυαλό τους…

Με μαεστρικό τρόπο και χρησιμοποιώντας το κινητό τους, τον ηχογράφησαν και οι κατηγορίες που εκστόμισε για τον αντίζηλο του ίσως για να βρει παρηγοριά από τις φίλες του, κατέληξαν στο αντίπαλο άντρα…

Και ενώ ο 28χρονος συνέχιζε την εξομολόγηση του αντιλήφθηκε αυτοκίνητο να προσεγγίζει το μέρος και από αυτό να κατεβαίνει ο ένας εκ των πρωταγωνιστών της βραδιάς, ο αντίζηλος του δηλαδή παρέα με 2 φίλους του.

Φυσικά προτού καλά - καλά διαπιστώσει την προδοσία των γυναικών… φίλων του, ο 28χρονος δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό με το επεισόδιο να διαδραματίζεται μπροστά στις δυο υπεύθυνες του επεισοδίου στις … κολλητές φίλες τους θύματος.

Και αφού οι τρεις τους εκτέλεσαν την αποστολή τους εξευτελίζοντας ένα συνομήλικο τους εγκατέλειψαν το μέρος παίρνοντας μαζί τους και τις δύο φίλες του θύματος… Ο νεαρός τηλεφώνησε στην αστυνομία όπου κατήγγειλε το περιστατικό.

Αστυνομικοί μετέβησαν στην περιοχή για έρευνες και ανακρίσεις ενώ ο 28χρονος διακομίστηκε στον Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία αφού φέρει κάταγμα μύτης και άλλα τραύματα.

Η αστυνομία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον 3 προσώπων δύο αντρών 27 και 25 ετών και μιας γυναίκας 25 ετών ενώ αναζητεί ακόμη δύο ένα άντρα και μια γυναίκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα