Ο 44χρονος που καταδικάστηκε για σεξ. κακοποίηση 11χρονης

Ένοχο έκρινε το Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο, τον 44χρονο Sandy Beech στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 11χρονης κόρης της συμβίας του. Όπως αναφέρει σήμερα η Daily Mail, πρόκειται για πρώην παραγωγό του BBC Radio 1.

Την απόφασή του ανακοίνωσε σήμερα το Κακουργιοδικείο Πάφου, ενώ η διαδικασία έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για την 9η Νοεμβρίου του 2017 για μετριασμό της ποινής από πλευράς του συνηγόρου υπεράσπισης του 44χρονου.
Το αδίκημα διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2015, όταν ο 44χρονος μουσικός παραγωγός στη Βρετανία, που διατηρεί ραδιοφωνικό σταθμό και τα τελευταία χρόνια διαμένει στην Κύπρο, κακοποίησε σεξουαλικά την 11χρονη κόρη της συμβίας του τέσσερις φορές.

Στην καταγγελία αρχικά προχώρησε εργαζόμενη στον ραδιοφωνικό σταθμό του 44χρονου, όταν ενημερώθηκε για το αδίκημα σε βάρος της μικρής και μην μπορώντας να αποκρύψει το βάρος ενός τέτοιου “μυστικού”, όπως κατέθεσε στις ανακριτικές αρχές.

Ακολούθως, την υπόθεση κατήγγειλε στην Αστυνομία και η μητέρα της 11χρονης.

Ποιος είναι ο Sandy Beech

Ο Sandy Beech είναι ένας καταξιωμένος παραγωγός του κορυφαίου σταθμού της Αγγλίας και έχει επεξεργαστεί εκατοντάδες τραγούδια, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Επίσης, ο Beech διετέλεσε παρουσιαστής μιας εκπομπής.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Beech έχει δουλέψει με κορυφαίους καλλιτέχνες, όπως το γκρουπ One Direction και τον Robbie Williams.

Ο Beech είναι ο ιδρυτής του Sunshine Radio στην Πάφο. Ο σταθμός άρχισε να εκπέμπει το 2014, όπως αναφέρει η Daily Mail. Ο Beech ήταν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, επίσης μέτοχος σε ένα ιατρικό κέντρο για τους Άγγλους κατοίκους του νησιού.

​Στην Αγγλία, ο Beech ήταν παραγώγος του DJ Chris Moyles, ο οποίος έχει μια εκπομπή στο Radio 1 εδώ και αρκετά χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα