Πάφος: Εξήγγειλε ανεξάρτητη υποψηφιότητα ο Α. Βασιλειάδης

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για τη Δημαρχία της Πάφου εξήγγειλε επίσημα το βράδυ της Παρασκευής ο Άριστος Βασιλειάδης.

Σε γραπτή ανακοίνωσή του, ο κ. Βασιλειάδης αναφέρει πως “ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα και τις ανησυχίες της κοινωνίας της Πάφου, εξαγγέλλει την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τη Δημαρχία της Πάφου”.O κ. Βασιλειάδης ανακοίνωσε επίσης, πως θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου αύριο Σάββατο σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινωθεί αύριο πρωί.Ο Άριστος Βασιλειάδης είναι γιος του πρώην βουλευτή

Πάφου του ΔΗΚΟ Νίκου Βασιλειάδη (1976-1981), ενώ ο πατέρας του ήταν και επί σειρά ετών λογιστής της Μητρόπολης Πάφου.Αποτελεί επίσης μέλος της Επιτροπής Υδρογονανθράκων, που συνέστησε το ΕΒΕ Πάφου για διεκδίκηση από την Επαρχία μέρους στον ενεργειακό σχεδιασμό της Κύπρου. Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του Άριστου Βασιλειάδη έχει προταθεί από το ΔΗΚΟ και μέχρι στιγμής φαίνεται ότι θα υιοθετηθεί η υποψηφιότητα από το ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ, ενώ η ΕΔΕΚ θα προχωρήσει σε περαιτέρω συζήτηση μέσα από εσωτερικές διαδικασίες.

Η 'Κίνηση Σωτηρίας Πάφου' στηρίζει Βασιλειάδη για Δήμαρχο Την υποψηφιότητα του Αριστου Βασιλειάδη στηρίζει η “Κίνηση Σωτηρίας της Πάφου”. 'Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κίνηση, “πιστή στις διακηρύξεις και τις αρχές της, στηρίζει ανεπιφύλακτα την εξαγγελία της ανεξάρτητης υποψηφιότητας, για το αξίωμα του Δημάρχου της πόλης μας, του κ. Άριστου Βασιλειάδη”. Ο κ. Βασιλειάδης, σημειώνει η Κίνηση, “είναι ένας άνθρωπος γέννημα θρέμμα της Πάφου, υπερκομματικός, έντιμος, ακούραστος χαρακτήρας, τεχνοκράτης, Ελεγκτής- Λογιστής, που έχει σαν σύνθημα, “Δήμαρχος για την Πάφο και τους Παφίτες”. Τέλος, η “Κίνηση Σωτηρίας της Πάφου” καλεί τους δημότες να στηρίξουν καθολικά την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Αριστου Βασιλειάδη.

Διαβάστε ακόμα: Οι υποψήφιοι για τη Δημαρχία της Πάφου

Οι υποψήφιοι για τη Δημαρχία της Πάφου

Keywords
Τυχαία Θέματα