Πάφος: Επανασύλληψη δύο 25χρονων για υπόθεση κλοπής

Στη επανασύλληψη δύο 25χρονων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου βάσει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης για αδικήματα κλοπής και παρόμοιας φύσης αδικήματα.

Η σύλληψη των δύο νεαρών έγινε χθες αρχικά αργά το απόγευμα, στην Πάφο, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.10μ.μ., χθες, ενώ μέλος της Αστυνομίας διενεργούσε περιπολία στην Πάφο, αντιλήφθηκε δύο πρόσωπα, ηλικίας 25 ετών αμφότεροι, να κινούνται με το αυτοκίνητο τους ύποπτα

στην περιοχή. Το μέλος της Αστυνομίας τους έθεσε υπό διακριτική παρακολούθηση για πρόληψη οποιασδήποτε εγκληματικής ενέργειας.

Οι 25χρονοι στάθμευσαν το αυτοκίνητο τους πλησίον ξενοδοχειακής μονάδας και ένας από αυτούς άνοιξε την πόρτα του οδηγού σταθμευμένου αυτοκινήτου και εισήλθε στο αυτοκίνητο.

Στη σκηνή αφίχθηκαν και άλλα μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις. Σε σωματική έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε ένα κλειδί αυτοκινήτου και άλλα αντικείμενα στην κατοχή του ενός 25χρονου.

Ο δεύτερος 25χρονος θεάθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας να ρίχνει κάτω από θάμνους κάποια αντικείμενα, τα οποία εντοπίστηκαν στη συνέχεια από τα μέλη της Αστυνομίας.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σε έρευνα στο αυτοκίνητο των δύο, μέσα στο οποίο εντοπίστηκαν διάφορα αντικείμενα.

Τα δύο πρόσωπα αρχικά συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ όλα τα πιο πάνω αντικείμενα που εντοπίστηκαν παραλήφθηκαν από την Αστυνομία. Ακολούθως η Αστυνομία προχώρησε στην επανασύλληψη τους.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα