Παφιακός: Θέλει μια νίκη για τον τελικό

Την τρίτη και καθοριστική νίκη για την πρόκριση στον τελικό πέτυχε ο Green Αir Παφιακός, που με τη νίκη με 3-0 επί του ΑΠΟΕΛ στο «Αφροδίτη», που ήταν σε κακή κατάσταση, πέτυχε την τρίτη νίκη και υπολείπεται άλλης μιας. Το ΑΠΟΕΛ, ενισχυμένο με τον Bλάντο Κνέζεβιτς, ήταν πολύ καλό στο δεύτερο σετ, που έχασε στους έξτρα πόντους με 28-26

και πλέον θα διεκδικήσει τη νίκη τη Δευτέρα στη Λευκωσία.

Δυνατό ήταν το πρώτο σετ, με τον Green Αir Παφιακό να ελέγχει το σετ, έχοντας πάντα διαφορά δύο πόντων. Οι Παφίτες ανέβασαν στροφές και προηγήθηκαν 21-18 και με τους Ασπιώτη, Βερίσιμο κέρδισαν το σετ με 25-21 και προηγήθηκαν με 1-0.

Στο δεύτερο σετ, το ΑΠΟΕΛ άρχισε καλύτερα, προηγήθηκε 07-10, αλλά οι «μπλε» ανασυντάχθηκαν και πέρασαν μπροστά με 15-13. Στο σημείο εκείνο, πέρασε στον αγώνα ο νεαποκτηθέντας Βλ. Κνέζεβιτς από πλευράς ΑΠΟΕΛ. Ο αγώνας πήγαινε πόντο – πόντο. Τελικά, μετά από «μάχη», ο Green Αir Παφιακός κέρδισε με 28-26 και πέτυχε το 2-0. Ολόκληρο το δεύτερο σετ διεξήχθη χωρίς τον ηλεκτρονικό πίνακα, που είχε πρόβλημα.

Στο τρίτο σετ, ο Green Air Παφιακός ήταν ανώτερος και αφού προηγήθηκε αρχικά με 08-02 και 13-06, έλεγχε τον ρυθμό, κερδίζοντας με 25-19 και κάνοντας το 3-0.

GREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ (Μ. ΓΚΡΕΣΙΤΣ): Ευσταθίου, Οικονομίδης, Βερίσιμο, Χρυσοστόμου, Ασπιώτης, Μίλεφ.

ΑΠΟΕΛ (Γ. ΦΙΛΙΠΟΦ): Γοδόι, Βέρντι, Γεωργίου, Κολάς, Χάσικος, Χαλλουμής – Αλλαγές: Κνέζεβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα