Πάει Βερολίνο ο Τατάρ

Η Haber Kıbrıs (03.03.24 haberkibris.com) γράφει ότι ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ μεταβαίνει σήμερα στη Γερμανία για να λάβει μέρος στην Έκθεση Τουρισμού και να διεξάγει επαφές.

Όπως αναφέρει το ΓΤΠ, ο Τατάρ θα μεταβεί στο Βερολίνο από το Φόρουμ της Αττάλειας στο οποίο συμμετείχε.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ακόμα δεν έγινε κάποια «επίσημη δήλωση» για όλες τις επαφές του Τατάρ στη Γερμανία.

Έγινε γνωστό, όμως, ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Βερολίνο, ο Τατάρ

θα επισκεφτεί το περίπτερο της «ΤΔΒΚ» στην τουριστική έκθεση. 

Ωστόσο, ο παράνομος Bayrak (03.03.24, BRTK) μεταδίδει ότι οι επαφές Τατάρ στο Βερολίνο θα διαρκέσουν τέσσερις ημέρες και κατά τη διάρκειά τους θα λάβει μέρος και θα εκφωνήσει ομιλία στο Global Destination Exchange Forum. Κατόπιν θα επισκεφθεί την «αντιπροσωπεία» του κατοχικού καθεστώτος στο Βερολίνο και θα παραχωρήσει συνέντευξη στον δημοσιογράφο Michael Martens.   

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης θα επισκεφθεί το περίπτερο της «ΤΔΒΚ» στην τουριστική έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου που θα διεξαχθεί μεταξύ 5-7 Μαρτίου, θα διεξάγει επαφές με Τούρκους επιχειρηματίες και θα παραχωρήσει διάσκεψη Τύπου για τουρκικά ΜΜΕ.

Μετά το πέρας της επίσκεψή του στο Βερολίνο, ο Τατάρ θα μεταβεί στην Αττάλεια όπου θα παραστεί στα εγκαίνια της 4ης Διεθνούς Συνόδου Κορυφής Τουριστικής Γαστρονομίας Επενδύσεων και Φιλοξενίας και του Τουρκοκυπριακού Ιστορικού Σπιτιού.

Ο Τατάρ θα επιστρέψει στα κατεχόμενα την Παρασκευή 8 Μαρτίου.  

Keywords
Τυχαία Θέματα