Πάμπος: "Θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο για την ΑΕΛ"

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε στη διάσκψεη Τύπου μετά την ήττα από τον Ερμή ο Πάμπος Χριστοδούλου, ο οποίος τόνισε ότι θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο και ότι είναι καλύτερο για την ΑΕΛ θα γίνει.

«Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη μέρα για την ΑΕΛ σήμερα. Για το παιχνίδι λίγα θα πω, όλοι το έχετε δει. Ο αντίπαλος πέρασε 3-4 φορές το κέντρο, χάσαμε σωρεία ευκαιριών και δεχθήκαμε δυο γκολ

σε αντεπιθέσεις. Πληρώσαμε ότι ευκαιρίες βρήκε ο αντίπαλος. Αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία γιατί ξέραμε πως θα αγωνιστεί. Είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Ναι μεν η ομάδα είναι στους στόχους της όμως αν κέρδιζε σήμερα θα ήταν πιο κοντά στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια στον κόσμο για την έλευση αλλά και την υπομονή γιατί κρατήθηκε μετά το τέλος του αγώνα και δεν έκανε κάποια πράγματα που ίσως κάποιες ομάδες κάνουν. Για την επόμενη μέρα θα μιλήσω με τον πρόεδρο για να δούμε το καλύτερο για την ΑΕΛ. Όπως έχω πει και στην δημοσιογραφική, κανένας δεν είναι πάνω από το καλό του Σωματείου. Ότι θεωρούμε με τον πρόεδρο ως το καλύτερο αύριο της ΑΕΛ, αυτό θα πράξουμε».

Στη συνέχεια ο Πάμπος Χριστοδούλου δέχθηκε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα, αλλά επανέλαβε τα πιο πάνω

«Εγώ και ο Πρόεδρος θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Αν είναι καλύτερα να φύγει ο Πάμπος θα φύγει. Πέρασα υπέροχες στιγμές με την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα