Ούτε το ... 1/4 του μισθού του Ρούνεϊ οι Ουαλοί σκόρερ!

Όσα παίρνουν μαζί, οι τρεις σκόρερ της εθνικής ομάδας της Ουαλίας, στέλνοντας τους «δράκους» στα ημιτελικά του Euro 2016, δεν φτάνουν ούτε στο 1/4 του μισθού του Γουέιν Ρούνεϊ!

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Αγγλίας απέτυχε να βοηθήσει τα «τρία λιοντάρια» να κάνουν κάτι αξιόλογο στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μαζί με όλη την ομάδα του Ρόι Χότζον, η... μπάλα πήρε και τον διεθνή άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ναι μεν πάλι είχε το βάρος στις πλάτες του, όμως δεν βρέθηκε σε κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια της

Αγγλίας στην επίθεση και ο ρόλος του, από τη στιγμή που δεν ήταν ξεκάθαρος ούτε στο μυαλό του Ρόι Χότζον, δεν μπορούσε να κάνει τη διαφορά.

Και οι Άγγλοι μπορεί ν' άκουσαν και να διάβασαν πολλά αυτές τις μέρες, όμως η πορεία της Ουαλίας είναι τέτοια που τους εκθέτει.

Και σε μια τέτοια κουβέντα, μπαίνουν μέσα και οι αριθμοί. Και στην προκειμένη, οι μισθοί των διεθνών ποδοσφαιριστών, με τους τρεις Ουαλούς που βρήκαν το δρόμο για τα δίχτυα απέναντι στο Βέλγιο για το επιβλητικό 3-1 και την πρόκριση στα ημιτελικά.

Μιλώντας σε ... λίρες, λοιπόν, για ν' αποτυπωθεί σωστά η διαφορά, με δεδομένο πως ο Άσλεϊ Γουίλιαμς λαμβάνει 45.000 την εβδομάδα, ο Σαμ Βόουκς 7.000 το 7ήμερο και ο Χαλ Ρόμπσον Κανού αμείβεται με 10.000 λίρες, ο Ρούνεϊ που έχει λαμβάνειν 260.000 λίρες εβδομαδιαίως, δεν μπόρεσε να κάνει ούτε σε ελάχιστο βαθμό ό,τι έχουν καταφέρει οι «δράκοι». Ακόμα και στο επίπεδο της προσπάθειας, η αναιμική παρουσία του αρχηγού των Άγγλων τον φέρνει ακόμα σε πιο δύσκολη θέση.

Πηγή: Gazetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα