«Ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, με το ΔΗΚΟ μόνο μπροστά»

«ΜΑΣ χωρίζουν από την κάλπη μόλις τρεις ημέρες. Είναι η ώρα που οι πολίτες πρέπει να κάνουν τις επιλογές τους. Έχουμε ζήσει τα αποτελέσματα της πολιτικής Χριστόφια. Τις λανθασμένες αποφάσεις, που οδήγησαν στην κατάρρευση της οικονομίας και την Τρόικα.

»Ζούμε τις συνέπειες της πολιτικής Αναστασιάδη. Με την κοινωνία να ταλαιπωρείται και να υποφέρει. Με τους νέους ανθρώπους να αναζητούν μάταια δουλειά. Με χιλιάδες συμπατριώτες μας να αγωνιούν μήπως χάσουν το σπίτι ή τη μικρή τους επιχείρηση», δήλωσε χθες ο Διευθυντής

του Γραφείου Τύπου του ΔΗΚΟ, Γιώργος Γεωργίου, παρουσιάζοντας το τελικό προεκλογικό ραδιοτηλεοπτικό σποτ του κόμματος.

Γνωρίζουμε τα εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα της κεντρώας οικονομικής πολιτικής. Όταν κυβέρνησε το Δημοκρατικό Κόμμα, η χώρα μας γνώρισε οικονομική ανάπτυξη και ευημερία, πρόσθεσε. «Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Δεν μπορεί να είναι το ίδιο, εκείνοι που πήραν τη χρηματοδότηση της FOCUS με εμάς που δεν την πήραμε. Δεν μπορεί να είναι το ίδιο, εκείνοι που χρεοκόπησαν την οικονομία με εμάς που τους προειδοποιούσαμε για την καταστροφή. Δεν μπορεί να είναι το ίδιο, εκείνοι που λαΐκιζαν με εμάς που συμπεριφερθήκαμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Και δεν μπορεί να είναι το ίδιο, εκείνοι που μας άφησαν χρέη με εμάς που αφήσαμε πλεονάσματα», τόνισε περαιτέρω.

«Δεν είμαστε το ίδιο και δεν πρέπει να συνεχίσουμε με τα ίδια. Αυτό είναι το τελικό μας μήνυμα στους πολίτες. Στις 22 του Μάη, ούτε αριστερά, ούτε δεξιά. Με το Δημοκρατικό Κόμμα, μόνο μπροστά», κατέληξε ο κ. Γεωργίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα