Ουκρανία: Δημοτικός σύμβουλος πέταξε χειροβομβίδες και τραυμάτισε 26 ανθρώπους

Ένας τοπικός αξιωματούχος έριξε σήμερα χειροβομβίδες κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ενός δημοτικού συμβουλίου, στην περιφέρεια Υπερκαρπαθία, στη δυτική Ουκρανία, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 26 άνθρωποι, έγινε γνωστό από τις αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν έρευνα για τρομοκρατία.

Στα πλάνα που έδωσαν στην δημοσιότητα οι δυνάμεις επιβολής του νόμου διακρίνεται ένας άνδρας να μπαίνει σε μια μικρή αίθουσα, όπου κάθονται ήδη πολλοί άνθρωποι.

Έπειτα από μια σύντομη συνομιλία, σε τεταμένο κλίμα όπως φαίνεται στα πλάνα, ο αξιωματούχος βγάζει από τις τσέπες του και πετά

στο πάτωμα αντικείμενα που μοιάζουν με χειροβομβίδες. Ακολουθεί σειρά εκρήξεων, καπνός υψώνεται και ακούγονται άνθρωποι να φωνάζουν πανικόβλητοι, προτού το βίντεο διακοπεί.

Πρόκειται για έναν «τοπικό αξιωματούχο» που «ρίχνει χειροβομβίδες» κατά την διάρκεια μιας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου στο Κερέτσκι, ένα χωριό αυτής της ορεινής περιφέρειας, εξήγησε η ουκρανική αστυνομία.

A deputy detonated grenades in Transcarpathia

It happened during a session in the building of the Keretsk village council of the Mukachevo district.

The National Police reports that 26 people were injured as a result of a grenade explosion in Zakarpattia, six of them are in pic.twitter.com/wc9nR1GiCe

Eugene Dnipro
Keywords
Τυχαία Θέματα