«Ουδεμία πρόταση, κανένα ενδιαφέρον» (ηχητικό)

Για τον προγραμματισμό του Απόλλωνα μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου ο οποίος τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση για κανένα ποδοσφαιριστή της ομάδας.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
Για τον προγραμματισμό: «Είναι πολύ νωρίς. Οι μέρες που προηγήθηκαν ήταν μέρες ξεκούρασης, Από τα μέσα της βδομάδας θα επικεντρωθούμε σε θέματα προγραμματισμού. Είναι λεπτά θέματα και δεν επιθυμούμε να τοποθετηθούμε. Για όλα τα ζητήματα ότι ολοκληρώνεται γραπτώς, θα το δούμε πως θα το χειριστούμε. Είναι θέματα που χειρίζεται ο

Αυγουστή και θα λάβει τις αποφάσεις για να δημιουργήσει κατά πολύ καλύτερο τον Απόλλωνα».

Για τον Γκάμπριελ: «Δεν θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Δεν θα μπορούμε καθημερινά στη διαδικασία να διαψεύδουμε και να επιβεβαιώνουμε την ονοματολογία. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Αν υπάρχει πρόταση για ποδοσφαιριστή: «Ουδεμία πρόταση, κανένα ενδιαφέρον ούτε καν φιλολογικό. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαπραγματεύσιμοι. Επειδή ο Απόλλωνα έχει ανέβει επίπεδο, διαθέτει ποδοσφαιριστές με αρκετό μέλλον. Για αυτούς που θα κοινοποιηθούν προτάσεις θα πρέπει να μας ικανοποιήσουν οικονομικά. Δεν ξεπουλά ο Απόλλωνα, απεναντίας κοστολογεί πανάκριβα τους ποδοσφαιριστές».

Keywords
Τυχαία Θέματα