Όταν το ποδόσφαιρο περνά σε δεύτερη-τρίτη μοίρα

Φιλοξενούμενοι στο Ράδιο Πρώτο ήταν οι Νεκτάριος Πετεβίνος (ΑΠΟΕΛ), Χριστόδουλος Χριστοδούλου (Ομόνοια) και Κυριάκος Δημητρίου (ΑΕΚ) οι οποίοι μάλιστα μίλησαν για την τραγωδία που επικρατεί στην Κύπρο από τις πυρκαγιές τις τελευταίες μέρες.

Αναλυτικά τι δήλωσαν:

Νεκτάριος Πετεβίνος προϊστάμενος επικοινωνίας ΑΠΟΕΛ: «Απλά να μου επιτρέψεις ως επίσημος ΑΠΟΕΛ να απευθύνουμε και εμείς

τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των δυο αδικοχαμένων δασοπυροσβεστών και να ενώσουμε και εμείς τις προσευχές μας έτσι ώστε να τελειώσει αυτή η δυσάρεστη η κατάσταση που υπάρχει αν και τίποτα δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό των οικογενειών ή τον όποια ζημία συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Κύπρο. Μακάρι να τελειώσει όσο πιο σύντομα γίνεται»
Χριστόδουλος Χριστοδούλου εκπρόσωπος τύπου Ομόνοιας: «Σεβόμενος πρώτα εσένα μετά το επάγγελμα να μου επιτρέψεις να πω μόνο λίγα λόγια γιατί, αντιλαμβάνεσαι ότι μετά από τέτοιες τραγωδίες, δυο συνάνθρωποι να χάσουν την ζωή τους, κάποια άτομα να κινδυνεύουν να βλέπουμε την γη να καίγεται το τελευταίο πράγμα που θέλει να ασχοληθεί κάποιος είναι το ποδόσφαιρο. Θέλω να μεταφέρω τα συλλυπητήρια του Δ.Σ και όλη της οικογένειας της Ομόνοιας στους δυο δασοπυροσβέστες που έχασαν την ζωή τους ο ένας ήταν και παλαίμαχος της ομάδας. Στην σημερινή συνεδρία θα δούμε πως θα τιμήσουμε την μνήμη των δυο αδικοχαμένων. Θα κάνουμε εκδηλώσεις και αυτό θα κάναμε όποιος άλλος συνάνθρωπος μας ήταν».

Κυριάκος Δημητρίου εκπρόσωπος τύπου ΑΕΚ: «Πρώτα απ’ όλα επειδή το ποδόσφαιρο μετά από κάποιες στιγμές περνά σε δεύτερη μοίρα, το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε τα συλλυπητήρια μας στους οικείους των θυμάτων και ας ελπίσουμε να λάβει τέλος η τραγωδία με τις πυρκαγιές».

Keywords
Τυχαία Θέματα