Όσο ζει ελπίζει η Τότεναμ - «Καταδίκασε» την Μπόρνμουθ η Σίτι, σοκ για Γουλβς

Η Τότεναμ κέρδισε με 3-1 τη Νιούκαστλ και θα το παλέψει ως το τέλος για την έξοδο στο EuropaLeague. Η Σίτι επικράτησε της Μπόρνμουθ με 2-1 και την έστειλε, ουσιαστικά, στην Τσάμπιονσιπ ενώ Μπέρνλι και Γουλβς έμειναν στο ισόπαλο 1-1. 

Δε χαρίστηκε στην Μπόρνμουθ, η Σίτι, καθώς την κέρδισε με 2-1 και την άφησε στο -3 από τη Γουότφορντ και με ματς παραπάνω.

Στο 6ο μόλις λεπτό, ο Νταβίντ Σίλβα με απίθανη εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τη Σίτι. Στο 33ο λεπτό ο Στάνισλας εκτέλεσε υπέροχα

το φάουλ αλλά ο Έντερσον και το δοκάρι, του στέρησαν το γκολ, ενώ στο 37’ ο Γκόσλινγκ έκανε το γύρισμα από αριστερά αλλά ο Οταμέντι έσωσε προ του Σολάνκε.

Κι αφού η Μπόρνμουθ δεν έβρισκε στόχο, στο 40ο λεπτό, ο Νταβίντ Σίλβα βρήκε κάθετα τον Ζέσους, που άδειασε τους Στέισι και Κουκ και πλάσαρε για το 2-0. Στο 60ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Κινγκ για οριακότατο οφσάιντ, ενώ στο 64’ η Μπόρνμουθ απείλησε με τον Στάνισλας και στο 81’ η Μπόρνμουθ έχασε απίθανη ευκαιρία με τον Γουίλσον. Τελικά στο 88ο λεπτό η Μπόρνμουθ βγήκε στην κόντρα και ο Γουίλσον από αριστερά έστρωσε στον Μπρουκς που πλάσαρε για το 2-1. Στο 90+3’ ο Έντερσον είπε όχι εντυπωσιακά σε σουτ του Σάριτζ.

 

Ζωντανή στη μάχη της Ευρώπης έμεινε η Τότεναμ που πέρασε με 3-1 από την έδρα της Νιούκαστλ.

Στο 27ο λεπτό, ο Σον με όμορφο συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής, έκανε το 0-1. Στο 42ο λεπτό οι «καρακάξες» ‘άγγιξαν το γκολ αλλά η κεφαλιά του Γκέιλ σταμάτησε στο δοκάρι της Τότεναμ.

Στο 54ο λεπτό ο Γιορίς έσωσε μετά από κεφαλιά του Γέντλιν αλλά στο  56’΄μετά από λάθος διώξιμο του Σισοκό, ο Ρίτσι με φοβερό διαγώνιο σουτ από αριστερά, έγραψε το 1-1. Ωστόσο η Τότεναμ απάντησε άμεσα και στο 60’ ο Μπερχβάιν σέντραρε από δεξιά και ο Κέιν με όμορφη κεφαλιά έκανε το 1-2. Στο 73ο λεπτό η Νιούκαστλ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σεν Μαξιμέν και στο 90’ ο Λαμέλα έκανε μαγική ενέργεια, νικήθηκε από τον Ντουμπράβκα αλλά στην επαναφορά έκανε το 1-3 με κεφαλιά ψαράκι.  

Σοκ στο... 96' για τη Γουλβς, μιας και το εκτός έδρας 1-1 με τη Μπέρνλι της κόβει τα όνειρα για τ' αστέρια, ενώ εμπόδια υπάρχουν και για το Εuropa League. Αυτή την σγιγμή είναι στο -3 απο την 5η θέση και με παιχνίδι περισσότερο. 

Οι λύκοι έκαναν το 0-1 στο 76 με τον Ραούλ Χιμένεζ ενώ στο 90+6 με πέναλτι η Μπέρνλι έφερε τον αγώνα στα ίσια. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γοουτ.  

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όσο, Τότεναμ #45 Καταδίκασε, Μπόρνμουθ, Σίτι, Γουλβς,oso, totenam #45 katadikase, bornmouth, siti, goulvs