«Όσο είναι ο Παπαέλληνας στον Κεραυνο» (ηχητικό)

Ο προπονητής του Κεραυνού, Χριστόφορος Λειβαδιώτης μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τόνισε ότι όσο είναι ο Πάρης Παπαέλληνας στην ομάδα δεν υπάρχει περίπτωση να μην πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
-Ο μεγάλος μας στόχος ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ένας τίτλος που τα 9-10 χρόνια δεν μπορούσαμε να τον κατακτήσουμε. Ο αντίπαλος μας κάνει πιο σημαντική την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

-Για πολλούς και διάφορους λόγους δεν βοήθησαν τον Κερυανό τα τελευταία

χρόνια να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Όσο έχει εκεί τον Πάρη Παπαέλληνα δεν υπάρχει περίπτωση να μην πρωταγωνιστεί. Έφυγε ένα πολύ μεγάλο βάρος.

-Αν δεν είσαι πραγματικά ομάδα δεν μπορείς να πετύχεις τέτοιο πράγμα. Ήταν μια εξαιρετική σειρά παιχνιδιών. Το μπάσκετ βγήκε κερδισμένο από αυτό το δεκαπενθήμερο.

-Ο Κεραυνός ήταν η πιο σταθερή ομάδα και έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ. Δίκαια πήραμε το πρωτάθλημα. Ίσως να μην έχει ξαναγίνει τα τελευταία 20 χρόνια. Μια ομάδα να ξεκινά με το ίδιο ρόστερ και να τελειώσει με τους ίδιους παίκτες. Όταν ανάλαβα την ομάδα του ζήτησα να μου δώσουν πίστωση δυο χρόνια και να με αφήσουν να δουλέψω. Ο Κεραυνός χρειαζόταν να κάνει ένα βασικό κορμό. Δεν πήραμε τίποτα πέρσι και έμειναν τα 8/10 της ομάδας χωρίς να πάρουμε τίτλο. Γι’ αυτό είμαι πολύ περήφανος.

-Τα τελευταία 3 χρόνια έκανα το δικό μου βήμα. Στην πρώτη χρονιά πήρα το κύπελλο με την ΈΘΑ και τώρα το πρωτάθλημα. Δεν είναι θέμα πίεσης αλλά θέμα εμπιστοσύνης προς τους ανθρώπους του Κεραυνού.

-Δεν βρεθήκαμε ποτέ αντίπαλοι με τον Τόνι Κωνσταντινίδη. Η φιλία μας είναι σε άλλα επίπεδα. Με στήριζε και τον στήριζα. Είμαι σίγουρος ότι ανεξάρτητα το πόσες φορές θα παίξουμε αντίπαλοι δεν θα αλλάξει αυτό.

-Έχουμε φιλοδοξίες για τη νέα χρονιά. Θα παίξουμε και στην Ευρώπη και το θέλουν και οι παίκτες. Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε διπλό ταμπλό.

-Στόχος είναι να μην γίνουν αλλαγές στο ρόστερ. Έχουμε το πιο κατάλληλο πρόεδρο που ξέρει να χειρίζεται αυτά τα πράγματα.

-Πρέπει να έρθουν ακόμα 1-2 ομάδες για να γίνει πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα