Όσκαρ Πιστόριους: Δεν αντέχω μια νέα δίκη

«Δεν αντέχει μια νέα δίκη» για την υπόθεση του θανάτου της φίλης του, Reeva Steenkamp, ο Όσκαρ Πιστόριους, σύμφωνα με τους δικηγόρους του.

Εξάλλου, το δικαστήριο "έκανε λάθος στη δίκη του Όσκαρ Πιστόριους", σύμφωνα με Νότιοαφρικανούς νομικούς.

Ο Όσκαρ Πιστόριους είπε πως δεν αντέχει μια νέα

δίκη για την υπόθεση του θανάτου της φίλης του, Reeva Steenkamp. Ο δικηγόρος του πρώην παρά-ολυμπιονίκη αθλητή ισχυρίστηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νοτίου Αφρικής, πως η όλη διαδικασία θα ήταν πολύ χρονοβόρα και πολύ περίπλοκη.

Δήλωσε, επίσης, πως η πρώτη δικαστική μάχη είχε στόχο να προκαλέσει ένταση στο κοινό, για να το παραπλανήσει και να μην ανταποκριθεί στην πραγματικότητα, όπως και να μην ακούσει κάποια άλλη ακρόαση.

Επιπρόσθετα, ο δικηγόρος ομολόγησε πως ο Πιστόριους δεν έχει την οικονομική άνεση για μια νέα δίκη. Ο πελάτης του, πρόσθεσε, θα αντιμετωπίσει επίσης την κατηγορία για δεύτερη φορά.

Ο Πιστόριους είχε βρεθεί ένοχος για τη δολοφονία της Reeva Steenkamp και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υποβιβαστεί σε ανθρωποκτονία.

Η νεαρή, μοντέλο και τηλεοπτική σταρ, πέθανε όταν ο Πιστόριους έριξε τέσσερις πυροβολισμούς στην πόρτα του μπάνιου του, στο σπίτι του στην Πραιτόρια, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2013.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πιστόριους έχει καταδικαστεί στη φυλακή για πέντε χρόνια για το θάνατο της φίλης του.

Πηγή - skynews.com

Keywords
Τυχαία Θέματα