Όσα είδαμε στο ντέρμπι!

Σ' ένα δραματικό παιχνίδι στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" Ανόρθωση και Απόλλωνας έμειναν στην ισοπαλία, με την Ανόρθωση να είναι η κερδισμένη της βραδιάς, αφού κατάφερε με παίκτη λιγότερο να ισοφαρίσει πανηγυρίζοντας στο τέλος τον βαθμό μπροστά στον κόσμο της, στην έδρα της, στο πρώτο εντός έδρας ντέρμπι της χρονιάς. Οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης με σθένος και πείσμα παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα όπως επίσης και ο Απόλλωνας, την σημερινή όμως ισοπαλία την χάρηκαν περισσότερο οι ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι.

Από την μία στο 17' όταν έμειναν πίσω στο σκορ μετά το γκολ

του Μάγκλιτσα, από την άλλη η αποβολή του Σιβού στο πρώτο μέρος και η 13λεπτη διακοπή, λίγο πολύ χάλασαν τον ρυθμό του παιχνιδιού της Ανόρθωσης. Ο αντιπρόεδρος της Ανόρθωσης είπε όμως κάτι σημαντικό για τη φετινή "Κυρία", ότι αρνείται να χάσει. Έτσι και έγινε με τον Σίλντενφελντ στο 71' του αγώνα να διαμορφώνει με κεφαλιά το τελικό 1-1, με τον Κροάτη ουσιαστικά να διορθώνει το "ηλίθιο" λάθος του όπως το αποκάλεσε. Ο κόσμος της Ανόρθωσης το πίστεψε, χειροκρότησε και χάρηκε μαζί με την ομάδα την αποψινή επιτυχία, γιατί όπως εξελίχθηκε το ντέρμπι ήταν επιτυχία για την Ανόρθωση να έχει βαθμολογικό κέρδος. Η πίστη όμως και η προσήλωση των παικτών συνέβαλαν σε αυτό...

Από την άλλη τώρα ο Απόλλωνας θα πρέπει να τα έχει με τον ίδιο του τον εαυτό. Από τη στιγμή που έλεγχε το παιχνίδι, ήταν μπροστά στο σκορ, είχε αριθμητικό πλεονέκτημα, δεν κατάφερε να το διατηρήσει και δέχθηκε γκολ από... στημένη φάση, σε μια φάση αδράνειας, ένα γκολ που ήρθε από το πουθενά και σόκαρε τον πάγκο και την ομάδα του Απόλλωνα. Σίγουρα θα πρέπει να τους προβληματίσει, όμως δεν θα τα βάψουν και μαύρα... Ακόμη στην 7η αγωνιστική είμαστε, ο δρόμος του πρωταθλήματος είναι μακρύς, δεν κρίθηκε τίποτα από το σημερινό παιχνίδι, χάθηκαν μόνο δύο βαθμοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα