ΟΠΑΠ Κύπρου - Καραϊσκάκειο Ίδρυμα: Σταθερή συμμαχία ζωής

Η ΟΠΑΠ Κύπρου είναι και φέτος ο κύριος χορηγός και ισχυρός σύμμαχος του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος στον αγώνα του για έναν κόσμο χωρίς λευχαιμία.

Εδώ και 20 χρόνια, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για την αντιμετώπιση της λευχαιμίας και άλλων αιματολογικών παθήσεων συνανθρώπων μας, προσπάθειες τις οποίες η ΟΠΑΠ Κύπρου

ενισχύει με συνέπεια τα τελευταία χρόνια.

Στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης και στήριξης του οράματος του Ιδρύματος, πραγματοποιήθηκε ειδική μουσική εκδήλωση το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο The Mall of Cyprus.

Η εκδήλωση περιελάμβανε δίωρο live link από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του ΑΝΤ1 FM, Dimitri G και Antony 642, ενώ αμέσως μετά ακολούθησαν ακόμα δύο ώρες γεμάτες μουσική από DJ του ΑΝΤ1 FM.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για το πώς μπορούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών και να δώσουν σκυτάλη ζωής. Γιατί το φάρμακο για τη λευχαιμία μπορεί να βρίσκεται στον κάθε έναν από εμάς.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη του έργου του Ιδρύματος για περαιτέρω ευαισθητοποίηση της κυπριακής κοινωνίας στην προσπάθεια εξεύρεσης συμβατών δοτών μυελού των οστών και στήριξης της δημιουργικής λειτουργίας του Καραϊσκάκειου.

Στέλνοντας KF (κενό) 5 στο 7060 για εισφορά €5 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα εισφορών στο www.karaiskakio.org.cy, συμβάλλουμε στην ενίσχυση των επιστημονικών προγραμμάτων του Ιδρύματος, για αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της λευχαιμίας.

Τις δράσεις και εκδηλώσεις του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος στηρίζει και προβάλλει ο ΑΝΤ1.

Keywords
Τυχαία Θέματα